CHRZANEK - Śro 11 Lip, 2007 To jest chyba przeciwmgielne wzorowane na PUG206
Mnie sie podoba maska z wlotem.Janusz - Śro 11 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
dyfuzor w tylnym zderzaku z umieszczonym po środku światłem stopu
W opisie pisze ze to od stopu jest..:PCHRZANEK - Śro 11 Lip, 2007 Cos im sie po-je-ba-lo Jakarti - Śro 11 Lip, 2007 nie podoba mi sie ten nowy civic w cywilnej wersji.
natomiast ta mugenowa wrecz przeciwnie..saxorulez - Śro 11 Lip, 2007 Mugen lepszy od R3
zresztą to R3 cos tam pojechało ostatnio i chyba nie było efektu.. niestetyAnonymous - Czw 12 Lip, 2007 to trzecie swiatło wygląda jak przeciwmgielne w 206 czyli okropnie moim skromnym zdaniem
ciekawe te hondki ale wspołczuje nielicznym właścicielom ich jesli spotkaja wsciekłego reksia na swiatłach :556:BaRtO_206GT - Czw 12 Lip, 2007
Malik napisał/a:
to trzecie swiatło wygląda jak przeciwmgielne w 206 czyli okropnie moim skromnym zdaniem
Gon sie leszczu
Malik napisał/a:
ciekawe te hondki ale wspołczuje nielicznym właścicielom ich jesli spotkaja wsciekłego reksia na swiatłach :556:
Reksia ktory dostaje baty od wszystkich? (musze Cie jakos zmobilizowac )Anonymous - Czw 12 Lip, 2007 a najgorsze to, że nawet od zparszonego francuza który po kolejnych modach ma coraz mniec kucy sorrki konik, moja dziwunio ;*Anonymous - Nie 16 Wrz, 2007 filmik jak to sie toczy