HydePark - ICE (In Case of Emergency) - wpisz do komórki
CHRZANEK - Śro 11 Lip, 2007
Jakarti napisał/a:
Kondziu - lepiej sie zajmij czytaniem ze zrozumieniem, a nie wklejaniem kup na forum
Leże pod biurkiem
No nie moge z nim...saxorulez - Śro 11 Lip, 2007 Naciąganie kogo przez kogo?KonradMK - Śro 11 Lip, 2007 nikogo. po prostu po co pisać głupoty? ja też chwalę swoje softy u klienta ale nie mówię że jak je kupi to jego żona będzie miała potrójny orgazm Jakarti - Śro 11 Lip, 2007 kondziu - chyba masz jakis slaby dzien dzisiaj. wszystko jakos Ci nie pasuje M - Śro 11 Lip, 2007 Pomysl super ale cos mi jedzie to łancuszkiem Anonymous - Śro 11 Lip, 2007 Ale się uśmiałem jak to czytałem Kurna ale Wy macie teksty
Co do pomysłu to może i ok ale jakoś nie przekonuje mnie do końca Anonymous - Śro 11 Lip, 2007 ciekawe tylko czy sluzby beda wiedzialy ze istnieje takei cos 106 - Śro 11 Lip, 2007
TMs napisał/a:
na uzyskanie takich informacji jak grupa krwi
po to wyrabia sie takie karty z wpisana w nie grupa krwi :)
robisz 2x badanie na grupe krwi w 2 roznych terminach i wystawiaja
ci cos takiego - w polaczeniu z dok z numerem pesel moga cie nie
badc tylko sciagnac z tego grupe krwi :) nazywa sie to krewkard :)
sluzby med i tak nie beda szukaly grupy krwi na zadnych karteczkach,
blaszkach, wisiorkach czy tatuazach.... wiec noszenie jest zbedne :)KonradMK - Czw 12 Lip, 2007
eM napisał/a:
Pomysl super ale cos mi jedzie to łancuszkiem
właśnie o to mi chodzi :564:dzik - Czw 12 Lip, 2007 http://www.snopes.com/crime/prevent/icephone.aspAnonymous - Czw 12 Lip, 2007 mozna zamknac jak kogos cos boli i do doktora musi lub od choroby odbytowej