To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Części clio sport

Anonymous - Wto 17 Lip, 2007

No to chyba po wakacjach trzeba bedzie pomyslec o nowym wydechu :)
Czy zostawiac seryjny kolektor wydechowy czy tez go zmieniac

saxorulez - Wto 17 Lip, 2007

polecam go nie zmieniać, lepiej przy inwestować w dobry katalizator
Bart - Wto 17 Lip, 2007

moim zdaniem jednak lepiej założyć konkretny kolektor, a zamiast kata kawałek rury (ale to nielegal)
saxorulez - Wto 17 Lip, 2007

no tak ale kto Ci zrobi konkretny kolektor do tego silnika.. mało jest takich firm
skoro najlepsi tego nie ruszają to może nie jest to konieczne?

Bart - Wto 17 Lip, 2007

hmm... szczerze mówiąc nie znam się specjalnie na franiolskich silnikach, myślałem, że kupienie kolektora to nie problem.
dzik - Śro 18 Lip, 2007

bart napisał/a:
moim zdaniem jednak lepiej założyć konkretny kolektor, a zamiast kata kawałek rury (ale to nielegal)

A jaki jest seryjnie? Do dupy?

bart, piszesz ze sie na francach nie znasz, to nie doradzaj

dzik - Śro 18 Lip, 2007

lukp napisał/a:

Czy zostawiac seryjny kolektor wydechowy czy tez go zmieniac

z phIII 4-2-1, Ci co dlubia takie wsadzaja. W aso kosztuje tyle co rodzimej produkcji spawany.

Marek23 - Czw 19 Lip, 2007

Czyli ile? Bo ja dłubie i się nie mogę dodłubać,hehe...
FreeMan - Czw 19 Lip, 2007

Marek23 napisał/a:
Czyli ile? Bo ja dłubie i się nie mogę dodłubać,hehe...

2000zl.

pcs - Czw 19 Lip, 2007

jesli seria 421 kosztuje 2000tys to bralbym ten komplet k-tec kolektor, kat, wydech za 4tys.

Ja szczesliwie nie mam 2giej sondy i od dawna mam de-kat w postaci rury z kwasowki i interesi mnie tylko srodkowy i koncowy (seryjny juz sie dziurawi, ale jak na 7 lat to i tak dlugo wytrzymal). Mam wybor miedzy el-tekiem za 1400 lub k-tec za 2000 i chyba jednak ten drugi.

Marek23 - Czw 19 Lip, 2007

FreeMan napisał/a:
2000zl.

Lo Jezu... Za to mam komplet slików Matadora albo wycieczkę na egzotyczne ruchanie.
Używane można gdzieś dostać? Bo 2 tysi chłopakom z Dieppe nie zostawię. Chocby dlatego, że nie potrafią liczyc koni.

dzik - Czw 19 Lip, 2007

W sprawie kolektorow, to w UK uparcie wsadzaja z 182, maja wieksze doswiadczenie od nas.
K-teca kosztuje jakies 3500PLN, a jak ogladalem ich kilka produktow z bliska to wolalbym nie kupowac w ciemno u nich.
To http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=8 widziale na zywo, wyglada fatalnie.

Marek, uzywanego na ebayu ciezko upolowac bo chlopaki z UK sledza fora pod tym katem. Chyba ze trafi sie jakis rozbitek w PL na czesci.