Anonymous - Wto 17 Lip, 2007 No to chyba po wakacjach trzeba bedzie pomyslec o nowym wydechu
Czy zostawiac seryjny kolektor wydechowy czy tez go zmieniacsaxorulez - Wto 17 Lip, 2007 polecam go nie zmieniać, lepiej przy inwestować w dobry katalizatorBart - Wto 17 Lip, 2007 moim zdaniem jednak lepiej założyć konkretny kolektor, a zamiast kata kawałek rury (ale to nielegal)saxorulez - Wto 17 Lip, 2007 no tak ale kto Ci zrobi konkretny kolektor do tego silnika.. mało jest takich firm
skoro najlepsi tego nie ruszają to może nie jest to konieczne?Bart - Wto 17 Lip, 2007 hmm... szczerze mówiąc nie znam się specjalnie na franiolskich silnikach, myślałem, że kupienie kolektora to nie problem.dzik - Śro 18 Lip, 2007
bart napisał/a:
moim zdaniem jednak lepiej założyć konkretny kolektor, a zamiast kata kawałek rury (ale to nielegal)
A jaki jest seryjnie? Do dupy?
bart, piszesz ze sie na francach nie znasz, to nie doradzajdzik - Śro 18 Lip, 2007
lukp napisał/a:
Czy zostawiac seryjny kolektor wydechowy czy tez go zmieniac
z phIII 4-2-1, Ci co dlubia takie wsadzaja. W aso kosztuje tyle co rodzimej produkcji spawany.Marek23 - Czw 19 Lip, 2007 Czyli ile? Bo ja dłubie i się nie mogę dodłubać,hehe...FreeMan - Czw 19 Lip, 2007
Marek23 napisał/a:
Czyli ile? Bo ja dłubie i się nie mogę dodłubać,hehe...
2000zl.pcs - Czw 19 Lip, 2007 jesli seria 421 kosztuje 2000tys to bralbym ten komplet k-tec kolektor, kat, wydech za 4tys.
Ja szczesliwie nie mam 2giej sondy i od dawna mam de-kat w postaci rury z kwasowki i interesi mnie tylko srodkowy i koncowy (seryjny juz sie dziurawi, ale jak na 7 lat to i tak dlugo wytrzymal). Mam wybor miedzy el-tekiem za 1400 lub k-tec za 2000 i chyba jednak ten drugi.Marek23 - Czw 19 Lip, 2007
FreeMan napisał/a:
2000zl.
Lo Jezu... Za to mam komplet slików Matadora albo wycieczkę na egzotyczne ruchanie.
Używane można gdzieś dostać? Bo 2 tysi chłopakom z Dieppe nie zostawię. Chocby dlatego, że nie potrafią liczyc koni.dzik - Czw 19 Lip, 2007 W sprawie kolektorow, to w UK uparcie wsadzaja z 182, maja wieksze doswiadczenie od nas.
K-teca kosztuje jakies 3500PLN, a jak ogladalem ich kilka produktow z bliska to wolalbym nie kupowac w ciemno u nich.
To http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=8 widziale na zywo, wyglada fatalnie.
Marek, uzywanego na ebayu ciezko upolowac bo chlopaki z UK sledza fora pod tym katem. Chyba ze trafi sie jakis rozbitek w PL na czesci.