To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - mój własny, nieinteresujący temat o pandzie

mi - Pon 23 Lip, 2007

więc tak - wczoraj zabrałem mój kieszonkowy autobus na tor do wyrazowa i - ku powszechnemu zdumieniu - wykreciłem czas o 0.2s lepszy niż SC 1.1 (48,98 vs. 49,15)! Dodam tylko, że panda toczy się na kołach :569: 155/80r13, stówkę robi jak wspominałem wcześniej i ogólnie jest jakaś taka.... niesportowa ;) Poza tym sejem przejechałem jakieś 180 tkm, a pandę mam od 3 dni - ma dziewczyna potencjał, taki troszkę ukryty hothatch :580:

btw - wczoraj na torze cyknął nam pierwszy wspólny tysiąc km :)

Marek23 - Pon 23 Lip, 2007

Mi, widzę, że trenujesz... Mogłeś dać znać, bo mi trocę slika zostało i chciałem go gdzieś zedrzeć.
mi - Pon 23 Lip, 2007

sorx, to było dość spontaniczne :)
Poza tym siary byś nam narobił i jeszcze byśmy w kompleksy wpadli :D W tym tygodniu pewnie też uderzymy, więc się odezwę

Ja niestety jadę nad morze w środę... Cliacz stoi w garażu i spi. Nie mam gdzie jeździć, oes w lesie odpada, bo zagrożenie pożarowe. Ale jak jutro lub dziś będę odpalał to dam znać, może jednak pojadę na Autodrom...

Ale pięknie się gnie zawias w tej Pandzie... Tor Wyrazów?

Bart - Pon 23 Lip, 2007

mi napisał/a:
zabrałem mój kieszonkowy autobus na tor do wyrazowa

Marek23 napisał/a:
Tor Wyrazów?

:P :P :P

mi - Pon 23 Lip, 2007

mi napisał/a:
zabrałem mój kieszonkowy autobus na tor do wyrazowa

nie, to hockenheim :P

jeśli bedziesz gdzieś upalał - daj znać koniecznie, zmontujemy małe spotkanko, może nawet noxa z norki wywabimy!
Tak kombinuję, że skoro Ty jedziesz nad morze, clio ma tak stać i się kurzyć... :564:

Ups, nie doczytałem... Bart, na prawnika :D
mi - Pon 23 Lip, 2007

nie, bart na trawnik i w opony :D :D :D :D :D :D
Bart - Pon 23 Lip, 2007

trochę z trasy zboczyłem ,wielka mi afera :D :D

Cytat:
Tak kombinuję, że skoro Ty jedziesz nad morze, clio ma tak stać i się kurzyć... :564:

Nie, no ziom, następnym razem wsadzam Cie za stery żabki i but... Jakoś Ci ufam, tzn wychodzę z założnenia, że nie wyje.biesz w haszcze.

Dam znać, tak bym gdzieś otworzył, ale szukam miejscówki na razie.

mi - Pon 23 Lip, 2007

Marek23 napisał/a:
Nie, no ziom, następnym razem wsadzam Cie za stery żabki i but... Jakoś Ci ufam, tzn wychodzę z założnenia, że nie wyje.biesz w haszcze.

dzięx za zaufanie, ale zapomnij - clio zdemoluję, się zabiję, a Ciebie zgwałcę... Ja na codzień pod butem 60 km mam, na dodatek jakieś anemiczne dość... Jak odzyskam (kiedyś...) pedzia i się z nim zacznę dogadywać - berdzo chetnie bryknę clio :)

Ziom, będę się odzywał, może dzisiaj wieczorem cos ogarnę. Yokohama Advan z przodu i pełna k.urwa...

PS. Odzyskuj pedzia, bo nigdy nie jechałem 205 gti,hehe...

michool_vt - Pon 23 Lip, 2007

niezle sie panda gnie :D

jakbyscie sie wybierali na siakis tor, w najblizszych dniach to dajcie znac, dwa machniecia ogonem i sie zjawie :)

Ja dziś koło 22 jadę w okolice Cieszyna na byłe oesy z Barbórki. Jedzie jeszcze koleś swiftem gti, bardzo szybki driver. Z pilotami opis i lajtowe upalanie, raczej ćwiczenie jazdy na opis niż super idealne jazda na czas...
Michał - Pon 23 Lip, 2007

mi - ile ty masz lat ? :D tak na moje oko, patrząc na pierwsze zdjęcie to chyba z 11, no w porywach 12 :DDDDD
:564: :564: :564: :564: :564: