Misiek_lbn - Wto 24 Lip, 2007 anjas, ale to pojutrze ta akcja się rozgrywa anjas - Wto 24 Lip, 2007 o shit... wiedziałem, że coś nie tak z moim misternym planem...
ale jestem po 16 godzinach pracy, więc może mi się po-pier-dolić we łbie, nie prawdaż? Peter - Śro 25 Lip, 2007
bart napisał/a:
Ja proponuję zaostrzyć tę akcję - 26 lipca przejeżdżając koło stacji benzynowych będę rzucał w ich kierunku POGARDLIWE SPOJRZENIA!! Niech wiedzą!
hehehe Misiek_lbn - Czw 26 Lip, 2007 to jak tam idzie
ja już skończyłem rezerwę i zaczęło mi ustrojstwo mrugać
ciekawe ile to litrów(oby litrów ) zostało w baku Bad-i - Czw 26 Lip, 2007 ja przezornie wczoraj nalalem 63 litry Misiek_lbn - Czw 26 Lip, 2007 YEAH, nie dasz im zarobić w takim razie :547:Bad-i - Czw 26 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
YEAH, nie dasz im zarobić w takim razie :547:
Dariano - Czw 26 Lip, 2007 Ja tez dzis nie zatankuje we wtorek zalalem do pelna kuwa lolqbus - Czw 26 Lip, 2007 a ja nie zatankowalem i co i dupa... bo okazalo sie ze musze dzis jezdzic samochodem i bede musial jezdzic pod wieczor, spierdolilem cala akcje mi - Czw 26 Lip, 2007
qbus napisał/a:
a ja nie zatankowalem i co i dupa... bo okazalo sie ze musze dzis jezdzic samochodem i bede musial jezdzic pod wieczor, spierdolilem cala akcje
bana mu!! Sabotażysta!!Bad-i - Czw 26 Lip, 2007
mi napisał/a:
qbus napisał/a:
a ja nie zatankowalem i co i dupa... bo okazalo sie ze musze dzis jezdzic samochodem i bede musial jezdzic pod wieczor, spierdolilem cala akcje
bana mu!! Sabotażysta!!
i to bez zadnych pytan - zakaz pisania do momentu az wyjezdzia benzyne ktora naleje