ICE - In Car Entertainment - Nawigacja w samochodzie.
PiTT - Śro 08 Sie, 2007 elo
i jak się sprawuje navi?
domyślam się, że używasz cały czas
niebawem wybieramy się w podróż w stronę Chorwacji i jestem ciekaw czy poprowadzi mnie najlepszą drogą
podobno mio map / igo radzi sobie lepiej poza granicami PL niż w niej samej FreeMan - Śro 08 Sie, 2007 Mapa rewelacja... W Budapeszcie Venecji, Nicei prowadzi super... slepego by nawet poprowadzil, ale niestety w Chorwacji w Zagrzebiu pogubila sie strasznie ... glownie dlatego ze Zagrzeb jest czesciowo w remontach, a czesciowo pozmieniali ulice i jest sporo jednokerunkowych. Jak dla mnie bomba...anjas - Czw 09 Sie, 2007 iGo w Chorwacji nie daje rady - Chorwacji mają dużo nowych dróg, których nie ma jeszcze na mapach iGo.PiTT - Wto 21 Sie, 2007 właśnie jestem po drodze z chorwacji
jechaliśmy najpierw - cieszyn - czechy - słowacja - austria - słowenia - chorwacja
a wracaliśmy chorwacja - słowenia - austria - słowacja - czechy - cieszyn
igo sprawdził się rewelacyjnie, jedynie w Bratysławie i Zagrzebiu się pogubił, no i trochę w samej chorwacji, ale autostrady ładnie oznaczone
oczywiście jeszcze w PL się trochę głubił przy granicy
3200km zrobione z navi i tylko kilka razy miała lekkie wpadki
co mnie trochę zdziwiło w igo nie ma planu Wiednia saxorulez - Śro 22 Sie, 2007 ja jeżdze na MIO od wczoraj.. po Warszaawie.. nie jest złe choć czasem sa jakieś pomyłki małe... raz kazał mi na ogrodzenie wjechać choć droga prowadziła prosto
W czwartek sprawdze go w drodze na Mazury
Ogólnie dzieki za navi dl aFreemana bo ja to jak szewc chodzę bez butów.. pracuje z MIO od jakiegoś czasu i nie mogę się o nawigację doprosić.FreeMan - Śro 22 Sie, 2007
saxorulez napisał/a:
ja jeżdze na MIO od wczoraj.. po Warszaawie.. nie jest złe choć czasem sa jakieś pomyłki małe... raz kazał mi na ogrodzenie wjechać choć droga prowadziła prosto
ale nikt nie mowil ze navi zwalnia z myslenia....
ja przejechalem 5tys km po Europie i Mio zgubilo mi sie raz w Zagrzebiu i raz w malej miejscowosci na poludniu Francji, ale tylko dlatego ze wprowadzilem jej trase najkrotsza, a mostek przez ktory chcial mnie poprowadzic byl tylko dla rowerzystow.
Ogolnie jestem bardzo zdowolony i moge powiedziec ze MIO C720 daje rade strick - Śro 22 Sie, 2007 Panowie mój ojciec potrzebuje nawigacje, gdzie jest dobrze oznaczony zalew szczeciński, bo to na łajbe
Możecie pokazac jak wygląda duze przybliżenie tego zalewu Michał - Śro 22 Sie, 2007 o , stricku jest :DDDDstrick - Śro 22 Sie, 2007 Siema Michałku
Nawet sie ładnie przywitałem, tam gdzie powinienem Bad-i - Pią 14 Gru, 2007 a ja troche odgrzeje kotleta,
dostalem firmowa navigacje Navigon
k.u.r.w.a. czy wszystkie sa tak pojebane jak ta???????????? powiem szczerze zeby nie koledzy to bym to wyrzucil przez okno. Jezdzac do Austrii minimum 2 razy do roku od x lat non stop zabieram jakas navigacje. Jeszcze zadna nie poprowadzila mnie prawidlowo.
Tym razem Navigon przeszedl sam siebie, jest takie tricky miejsce jak sie jedzie od Znojmo do Krems lub St. Polten na A1. Wracajac i bedac juz pod Holabrum ta pinda caly czas mnie kierowala na Wieden (czyli jakies 45 km na poludnie), pozniej jakies wiochy itd........ Masakra, powiem szczerze ze nia ma nic lepszego od zwyklej mapy. Nie wspomne juz o tym ze kazda navigacja nigdy nie prowadzi najrozsadniejsza droga do celu
p.s. a bo sie kurwa unioslemk-mart - Pią 14 Gru, 2007 Ja mam podobne podejscie do nawigacji jak Ty Bad-i
Mam prosty test by sprawdzic czy nawigacja sie do czegos nadaje:
Jest jedna przelecz, gdzie drogi lece bardzo blisko siebie (czytaj jedna nad droga). Jesli nawigacja w tym miejscu nie zwariuje, znaczy ze jest dobra gaugan - Pią 14 Gru, 2007 a ja po kraju uzywam Tom Toma XL i bardzo sobie chwale. zajebiste skroty daje
pzdrnox - Pon 17 Gru, 2007 ja ostatnio śmigałem z fabryczną navi w primerze bardzo dobrze się sprawowała na bieżąco mówiła okorkach i dawała bardzo sensowne objazdy.Jakarti - Wto 18 Gru, 2007
Bad-i napisał/a:
ze nia ma nic lepszego od zwyklej mapy
i ja tak uwazam ) kartka i dlugopis i wszystko jasne.. i napewno cos sie zapamieta, a jak tylko lewo, prawo.. to raczej niewiele..Bad-i - Śro 19 Gru, 2007 jutro jade do Krakowa to sprawdze do ten Navigon potrafi w miescie