To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zdrowe odżwywianie

M - Pon 23 Lip, 2007

Odżywianie to podstawa, trzeba jednak pamietac ze odrobina hedonizmu raz na jakis czas jest wskazana zeby nakarmic ducha :)
Anonymous - Pon 23 Lip, 2007

saxorulez dobrze prawi. syf i brak elegancji.

ps. kuuuurwa jaki temat :551:

Anonymous - Pon 23 Lip, 2007

aha, Marek, my to wpiepszamy burgery w jedynym w PL burger kingu albo hardrock cafe, taplajac sie w luksusie...

M - Pon 23 Lip, 2007

Nie no przestan Jimmi, złote kutasy są dla nowobogackich i mieszczaństwa :D :D :D :D :D
Dariano - Pon 23 Lip, 2007

temat jest zaj,ebisty :) nawet nie musialem rozwijac zakladki i juz na stronie glownej wiedzialem kto zalozyl temat :)
Anonymous - Wto 24 Lip, 2007

eM napisał/a:
Nie no przestan Jimmi, złote kutasy są dla nowobogackich i mieszczaństwa

KonradMK - Wto 24 Lip, 2007

dokładnie, w tym BK (bikeju? :D ) żrą same ćwoki z podwarszawskich wsi - pokupowali sobie miesięczne bilety na PKP żeby tu jadać codziennie
Marek23 - Wto 24 Lip, 2007

Dariano napisał/a:
Schudlem po jakis 3-4 miesiacach 12 kg i praktycznie od pol roku trzymam 78-79kg
ogolnie czuje sie lepiej

Yeah!

Ja tu nie będę dyskutował o waszych "pięknych" fast foodach w jeszcze "piękniejszym" mieście.

Kolega Dariano ma u mnie HIGH 5... Ja na śniadanie zjadłem płatki musli z jogurtem naturalnym i łyżką miodu. Miód świetnie uzupełnił niedóbr cukru po tym jak się wczoraj w nocy spociłem uciekając przed niebieskim autem z białymi pasami.
KonradMK napisał/a:
dokładnie, w tym BK (bikeju? :D ) żrą same ćwoki z podwarszawskich wsi - pokupowali sobie miesięczne bilety na PKP żeby tu jadać codziennie

No wiem, że Saxorulez jeździ autobusem do pracy, więc to by się zgadzało... Ale Jimek jest w LA, więc pewno komuś oddał miesięczny.

Jakarti - Wto 24 Lip, 2007

KonradMK napisał/a:

nie rozumiem.. czy to jakas kurwa obraza jest zjesc fast fooda? ja jem maca , pizze hut itd.. i jakos nie czuje sie gorszy.. robie to sporadycznie i juz..

chyba, ze jestem wiesniakiem. przepraszam. wiesMaciem.

CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007

Wczoraj bylem w BiKeju czy jak wy to tam nazywacie ;)
Dla mnie Burger King robil i robi najsmaczniejsze burgery.
Oczywiście chodze okazjonalnie i dlatego nie jestem taki gruby jak niektórzy którzy tam chodza częściej ;)

Generalnie wszystko co znane to nie zdrowe... taka jest prawda.
Mc donald, kfc, BK, Pizzahut itp itd. Nawet poczciwe zapiekanki z ul. Emilii plater tez są niezdrowe.

Maciek - Wto 24 Lip, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Nawet poczciwe zapiekanki z ul. Emilii plater tez są niezdrowe.

NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! jak to? Zapiekanki z cebulką są niezdrowe? :554:

CHRZANEK - Wto 24 Lip, 2007

Tak, niestety, są ... :D :D :D
M - Wto 24 Lip, 2007

OOO zapiekanki na emili plater.... RESPEKT :D

ale się obruszyliście, jak stare baby pod radiem maryja :D mówię tylko że trzeba stać godzinę w kolejce po bikeja bo taki mają ruch międzymiastowy (odciążyło arkadię za to). też wolę bikeja od maka ale co z tego skoro muszę stać godzinę w kolejce? :)

a zapiekanki najlepiej smakują na placu pigalle to fakt :P