mi - Czw 26 Lip, 2007 oki - lux, jedziemy więc na 10 mi - Pią 27 Lip, 2007 pojawił się spory problem - dzisiaj zginął na motocyklu mój kuzyn, najpewniej w sobotę będę więc w Toruniu, próbując jakkolwiek pocieszyć wdowę po nim (mają dwójkę małych dzieci :: ). Bawcie się więc dobrze, niestety beze mnie Michał - Pią 27 Lip, 2007 ehhh, szkoda ... współczuje ...Anonymous - Nie 29 Lip, 2007 ajć współczuje ....
a poza tym piłem na mazurach ......mi - Nie 29 Lip, 2007 dobła - nowy koncept: spotykamy się we wtorek o godzinie 14.Młody Papież - Pon 30 Lip, 2007 spotykamy sie spotykamy...
PS... jakbyś dał znać że jesteś to byś sie załapał wczoraj na wieczorne undergrandy przygarażowe
PS2. mam za długiego nicka... saxorulez - Pon 30 Lip, 2007 No masz.. i przy okazji zapraszam do przywitania michool_vt - Pon 30 Lip, 2007 mi, wrzuć jakieś fotki z piatku
kto bedzie jutro?
ja troche sie obawiam, że będzie padać Anonymous - Pon 30 Lip, 2007
DżonDobraNadzie napisał/a:
spotykamy sie spotykamy...
PS... jakbyś dał znać że jesteś to byś sie załapał wczoraj na wieczorne undergrandy przygarażowe
bardzo ładne foto w podpisie Młody Papież - Wto 31 Lip, 2007 to będzie ktoś jeszcze na wyrazowie??
...pogoda jest zamówiona... wiec bez stresów
jeżeli fur taki ładny Marcelku to zdjęcie inne być nie może
PSx... jest za mało miejsca na wpisanie nicka...Misiek_lbn - Wto 31 Lip, 2007 to wpisz jongudhope w języko polnish albo johngoodhope w jezyku english
michool_vt - Wto 31 Lip, 2007 mnie nie bedzie dzis sorkaMłody Papież - Śro 01 Sie, 2007 . . . więc kto nie był ten policjant! mi - Śro 01 Sie, 2007 ale co - było zgodnie z planem: dzifki (ja), narkotyki (dżon), autobus
Muszę wreszcie zgromadzić chwilę, siąść i ogarnąć te fotki, tej...mi - Nie 05 Sie, 2007