KonradMK - Pią 17 Lut, 2006 wciąż jestem za williamsemVlodarsky - Pią 17 Lut, 2006 Temat postu: asdasdno to kiedy zaczynamy ?KonradMK - Pią 17 Lut, 2006 robimy williamsa, czas od dziś do czwartu - w piątek zrobimy galerię i konkurs. Tylko jedna propozycja się liczy więc nie wklejać po 10 różnych. Nagrodą jest serwis do kawy mamy Łukasza Vlodarsky - Sob 18 Lut, 2006 Temat postu: asdasdOK postaram się coś wymodzić...Michał - Sob 18 Lut, 2006 Willi to jest zły pomysł .
1) jest za blisko
2) za mało widać tyłu ( koło )
3) zbyt małe zdjęcie
samochód raczej powinien stać bokiem do kadru niz przodemVlodarsky - Sob 18 Lut, 2006 Temat postu: bezZanim się zdecydujecie to ja już coś pokaże...
Bez fajerwerków ale więcej to profanacja...
Tylko zmiana kolorku, malutkie obniżenie, brak znaczka i inne (większe) felgi.
[ Dodano: Sob 18 Lut, 2006 ]
wiem wiem powiecie - Vlodarsky nie znasz sie na rzeczy... ale chłopaki to mój pierwszy VT w życiu i to w dodatku robiony w Paint'cie KonradMK - Pon 20 Lut, 2006 hehehe a jak bys mial zrobic powiedzmy żółty lakier to jak bys to w paintcie zrobil? kółka potężne, brakuje tylko gąsienicy hehehe. Co do fotki nie jest wcale zła, ale jak znajdziesz coś w rozdzielczości 4 Mpx to daj.
[ Dodano: Pon 20 Lut, 2006 ]
rozumiem że to twoje zgłoszenie do konkursu?Vlodarsky - Pon 20 Lut, 2006 to prezentacja moich sił w paint'cie KonradMK - Wto 21 Lut, 2006 ja już zacząłem. przeróbki będą gruntowne, im więcej tym lepiej myślę choć oczywiście star treka nie robię k-mart - Wto 21 Lut, 2006 wow, ja tez chce umiec sie tak bawic!!! i to jeszcze z moim furakiem!!
PiTT - Wto 21 Lut, 2006
KonradMK napisał/a:
ja już zacząłem. przeróbki będą gruntowne, im więcej tym lepiej myślę choć oczywiście star treka nie robię
ziom... Ty to nie masz co z czasem robić, albo się tasujesz pod blatem oglądając ślizgacze, albo VT Vlodarsky - Wto 21 Lut, 2006 k-mart ja uważam osobiście, że z Twoim furakiem nie należy sie bawić bo jest śliczny ale jak już ktoś rzuca taki temat to ja lubie wyzwania KonradMK - Pon 27 Lut, 2006 oto moja przeróbka, można pojechać
przeróbki:
1. lekkie obniżenie
2. nowe fele
3. brak znaczka
4. kierunek w lusterku
5. nowe lampy i halogeny
6. brak listwy bocznej
7. zmieniony zderzak przedni
8. sztorcwycieraczka hehe
9. brak zamków
lakier zostawiłem bo williams to williams i nie może mieć innego lakieru hehe
PiTT - Pon 27 Lut, 2006 podobają Ci się kierunki w lusterkach?
możesz sobie kupić na allegro za 150
heheheKonradMK - Pon 27 Lut, 2006 hehe, niespecjalnie ale miało być na bogato
[ Dodano: Pon 27 Lut, 2006 ]
a gdzie reszta projektów?