Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 dobre dobra brawo dla Admina strony
M - Czw 02 Sie, 2007 Brawo dla TheMc ktory zrobił banner
Ja go umieściłem gdzie trzeba
Wszystkiego NAJ dla MIchała, wszystko napisałe Ci w mailu ZIOM Maciusiowy - Czw 02 Sie, 2007 Najlepszego:Dsaxorulez - Czw 02 Sie, 2007 Bouncebounce bounce...
nigdy nie przestawj strzepywać popiołu z ramion ziom!
Wszystkiego najlepszego!BaRtO_206GT - Czw 02 Sie, 2007 MIS MORDO TY MOJA!!! ZIOM NIE ZMIENAJ SIE, BADZ ZAWSZE TAKIM ZAJEBISTYM WYLUZOWANYM CZŁOWIEK, JAKIEGO CIE POZNALEM!! JESTES WIELKIM POJEBEM (w pozytywnym tego slowa znaczeniu )!!! ZYCZE CI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W ZYCIU!! :564: :564: :564: :564: :564: :564:
P.S. I B18 of kors!! :564: i tak Cie bede klepal.. hehehehe Janusz - Czw 02 Sie, 2007 heheheh jeah.. to jest dopiero impra urodzinowa..:DAnonymous - Czw 02 Sie, 2007 sieeeet, zajebongo. YEA!
heheheheMichał - Czw 02 Sie, 2007 o kurcze, w szoku jestem normalnie.
25 lat mineło jak z bicza strzelił. Wszystkim wam dziękuje za miłe słowa, jestem wogole w szoku, nowy temat , logo ( dymek ) i wogóle. Nie wiem co mam powiedzieć. Strasznie sie ciesze ze dzieki łukaszowi i emowi powstało to forum, mam nowych ziomków, nawet przyznam sie szczerze ze chyba mam nowego przyjaciela przez to forum ( ta osoba dobrze wie ) i wogóle jestem szczęśliwy ze was znam. Pojebanego jimmka , wykręconego łukasza, gestykulanta bartka, bandziora kondziego, delikatnego jak garwolinska kaczuszka dareczka, wysokiego jak dąb czarusia, erotomana marka, liliputa badiego,człowieka encyklopedie ema, zawsze gotowego na bouncy maciora i jego stragan , maużestwo vłodarskich, i wiele wiele innych osób.
Dzieki za zyczenia panowie, dzieki za miłe słowa, dzieki wszystkim za zajebiscie spedzony dczas na spotach , na torze, na spacerach, na prywatnych gadkach, kurwa jestem mega szczesliwy dzieki wam !!
zaraz sie popłacze z radości .... :DDDDD że mam takich świetnych ziomów. !!!!!!!!Anonymous - Czw 02 Sie, 2007 100lat wairacie!
Niech Ci gwiazdka pomyślności niegdy nieeeee zagaśnie, niegdy nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee zagaśnie!
Pozdro!carlose - Czw 02 Sie, 2007 no jeszcze raz wszystkiego dobrego, za 35 min zaczniesz kolejne ćwierć wieku dzik - Czw 02 Sie, 2007 Najlepszego rowniez ode mnie :564:PiTT - Pią 03 Sie, 2007 jeszcze dla Ciebie Majki :562:
carlose - Pią 03 Sie, 2007 ale gościu ma wielką stope, poco Michałowi pokazujesz taką stopę ?BaRtO_206GT - Pią 03 Sie, 2007
Michał napisał/a:
gestykulanta bartka,
znaczy ze co? k-mart - Pią 03 Sie, 2007 lepiej za pozno niz wcale: