KonradMK - Pią 03 Sie, 2007 nie, przykro mi stary, tym bardziej że nie jesteś przyzwyczajony do awariiM - Pią 03 Sie, 2007 nie no ziom, to mialobyc na śmiesznie, teraz to nawet mi sie smutno zrobilo KonradMK - Pią 03 Sie, 2007 no widzisz, HH zawsze partycypuje w smutku, wypiję dziś za ten aparat zapłonowy Jakarti - Pią 03 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
partycypuje
hahahah w koncu sie do szkoly zapisales? )Anonymous - Pią 03 Sie, 2007 Co się tak denerwujesz
to tylko francuski samochód :562:FreeMan - Pią 03 Sie, 2007
rosssssa ma w opisie napisał/a:
Only TURBO FcuK GTi
a odbiegajac od tematu to ktore turbo fcuk ktore gti ?Anonymous - Pią 03 Sie, 2007 Rossy punto moje 106 gdyby na 3 biegu nie brakowalo mu paliwa Anonymous - Sob 04 Sie, 2007
FreeMan napisał/a:
Only TURBO FcuK GTi
a odbiegajac od tematu to ktore turbo fcuk ktore gti ?
A no 106 REFa i jeszcze jedno.
Ale to moze Barto opowie Loko - Sob 04 Sie, 2007 A i owszem opowiadał i to chyba jednak GTi fuck turbo M - Sob 04 Sie, 2007 A wlasnie jak tam wasz klub? Co sie stalo z forum?carlose - Sob 04 Sie, 2007
rosssssa napisał/a:
Ale to moze Barto opowie
chyba już opowiadał BaRtO_206GT - Nie 05 Sie, 2007
rosssssa napisał/a:
FreeMan napisał/a:
Only TURBO FcuK GTi
a odbiegajac od tematu to ktore turbo fcuk ktore gti ?
A no 106 REFa i jeszcze jedno.
Ale to moze Barto opowie
no wlasnie jakie?? bo napewno nie moje..Anonymous - Nie 05 Sie, 2007 No chciałem zauważyć ze po pewnych regulacjach chyba ja byłem z przodu BaRtO_206GT - Nie 05 Sie, 2007 hm.. 2 razy z zatrzymanego ja bylem z przodu, potem z rolki i potem jak zaczales krecic to byles delikatnie z przodu i powoli Cie doganialem, jak zapytalem potem czy bylo rowno to powiedziales ze tak.BaRtO_206GT - Nie 05 Sie, 2007 hehehe jeszcze specjalnie sie pytalem Ciebie czy bylo rowno.. bo ja jakos bym przezyl ze poleglem o pol zderzaka ale Ty potwierdziles ze rowno! wiec o co cho :566: