jeżeli chodzi o torpede... to nie mozna ominąć Lotusa Omegi
mi - Czw 09 Sie, 2007 lotus omega, alfa 155 q4 - na to bym polował, safrane z racji cichociemności też nie jest zły, ale przy 155 bym pozostał.
Thema 8.32, mimo całej mej sympatii i dla ferrari, i dla lancii, jest do dupy :573:
koleś sprzedający 405 niby chce 205 t16 kupić, ale kij go tam wie...k-mart - Pią 10 Sie, 2007 dzieki za pomoc!
Alfa - nie jest moja ulobiona marka Chyba ze 147 gta
405 - za maly
Omega - kojarzy mi sie z paleniem gumy
Safrane sie troche boje ze wzgledu na brak czesci zamiennych A w phI skrzynie sie sypia.Maciusiowy - Pią 10 Sie, 2007 A ja polowałbym na RS2...jedyna słuszna wersja :596:Maciek - Pią 10 Sie, 2007 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C2593311
Czy przypadkiem to nie jest EVO I? Tak mi się zdaje, że tylko w tej wersji było wkładane 2.3 16V ale moge się mylić.CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007
mi napisał/a:
Thema 8.32, mimo całej mej sympatii i dla ferrari, i dla lancii, jest do dupy
No niestety V8 FWD...
k-mart napisał/a:
Omega - kojarzy mi sie z paleniem gumy
A biemdablju to nie ?
K-mart: myśle że teraz bardzo żalujesz tego Volviacza...Marek23 - Pią 10 Sie, 2007
Cytat:
A ja polowałbym na RS2...jedyna słuszna wersja :596:
Dokładnie! Produkowany przez Porsche, jedyne słuszne auto z tych wymienionych. Chyba, że jakieś EVO, ja codzienie oglądam w cholerę Evo 2 i 3...malutkie na maxa i 250 kuca, piekna sprawa.k-mart - Pią 10 Sie, 2007 nie no RS tez byl by moim pierwszym wyborem, tylko ze oczywiscie rozbity, cale nie mieszcza sie moim budzecie
Drugi to stare S6: ciezkie, dlugie, szerokie, 4x4, dobrze niesie. Rozpedzasz sie i nie hamujesz.
Trzecia to Safrane: mam jedno na oku, czekam na cene, z padnieta skrzynia biegow.
A T5-R'a zalowalem strasznie Coz trudno sie mowi, nie na samochodach sie zycie konczy
à propos Evo: K L I K
Poznalem we wtorek tego klienta. Ma mase roznych evo wszystkich ewolucji, sprowadza je prosto z japonii. Na zamowienia przerabia i sprzedaje do calej europy, oczywiscie na ulice.
Ma tez rozbite Anonymous - Pią 10 Sie, 2007 Audi S2 B4 ale SEDAN
znajomy ma takie i mialem przyjemnosc jazdy - moc obecnie ok 450KM czas ET na 1/4 niska 12tka Marek23 - Sob 11 Sie, 2007 K-mart dzisaj widziałem idące ogniem evo 3, idzie to strasznie. A wogóle to szacun za sentyment do lat 90-tych, wtedy robili samochody. Jak wygram w totka to kupię Ci 22b.Misiek_lbn - Sob 11 Sie, 2007
lubelski z planowanymi felami...
nie wiem czy już je kupił czy nie...
mi się taki samochód podoba
mnie też naszło na jakiś dupowóz...
jednak te zawieszenia na naszych drogach nie wychodzą na dobre kręgosłupom :570:k-mart - Sob 11 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
A wogóle to szacun za sentyment do lat 90-tych, wtedy robili samochody
Dzieki Marek
Mi generalnie podobaja sie samochody z pierwszej polowy lat 90', hothatche, dupowozy oraz samochody sportowe. Zaleta ich jest rowniez, ze mozna kupic dobry, mocny samochod, za nie duze pieniadze.
sharxhunter napisał/a:
jednak te zawieszenia na naszych drogach nie wychodzą na dobre kręgosłupom
O jakim samochodzie mowisz? Dupowozy typu e34, audi a6 lub taki safrane na bank rewelacyjnie nadaja sie na PL. Kolejny powod dlaczego chcial bym cos takiego nabyc na dlugie trasy: zapinasz ostro i jedziesz prosto, a nie slalomem jak n.p. mam w clio.k-mart - Sob 11 Sie, 2007
Marek23 napisał/a:
Jak wygram w totka to kupię Ci 22b
hehe, fajnie mamy uklad:
Jesli wygram wczesniej, kupuje Ci pare lancerow, sam wybierasz w ktorej budzie
A kazdy z nich w innej specyfikacji no i rozne moce: snieg, szutr i luzne, asfalt rajdowka, torowka oraz takiego potwora na gorskie