KonradMK - Pią 10 Sie, 2007 bad-i nie ma problemu, zapraszam za tydzień-dwa do millenium plaza o 18 weź rękawice i woreczek na zęby hehe w sumie mogę popytać kiedy ring jest wolny i na jakich zasadach się z niego korzystaanjas - Pią 10 Sie, 2007 mnie już się nie chce bawić w takie rzeczy, ale mogę wystawić zawodnika: www.kurkus.pl - jest jednym z tych gości co są chętni na takie zabawy zawsze i wszędzie
Od kilkunastu lat taekwon-do, ale miał też przygody z kick-boxingiem i boksem. Bardzo równy gość.Anonymous - Pią 10 Sie, 2007
anjas napisał/a:
Od kilkunastu lat taekwon-do, ale miał też przygody z kick-boxingiem i boksem. Bardzo równy gość.
a nie wygląda
anjas - Pią 10 Sie, 2007 hehe, Andrew L. też się trochę w boks pobawił
Widziałem kiedyś jak "fachowo" walczył z Agnieszką Rylik w TVN... Dobry gość!KonradMK - Pią 10 Sie, 2007 wiadomo, chłopskie dłonie jak bochny, byka by powalił anjas - Pią 10 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
byka by powalił
konia by powalił! CHRZANEK - Pią 10 Sie, 2007
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
byka by powalił
konia by powalił!
konia by zwalil !KonradMK - Pią 10 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
anjas napisał/a:
KonradMK napisał/a:
byka by powalił
konia by powalił!
konia by zwalil !
albo Anetę K. poprosił Anonymous - Pią 10 Sie, 2007 niestety tylko mysz wali kota a kot mysz i tak bedzie z tego afera
Loko - Pią 10 Sie, 2007
anjas napisał/a:
mnie już się nie chce bawić w takie rzeczy, ale mogę wystawić zawodnika: www.kurkus.pl - jest jednym z tych gości co są chętni na takie zabawy zawsze i wszędzie
Od kilkunastu lat taekwon-do, ale miał też przygody z kick-boxingiem i boksem. Bardzo równy gość.
Anjas juz nie bawi sie w takie rzeczy, teraz jest wyzej w hierarchi i ma od tego swoich ludzi, wkoncu jest z pruszkowa a co anjas - Pią 10 Sie, 2007
Loko napisał/a:
Anjas juz nie bawi sie w takie rzeczy, teraz jest wyzej w hierarchi i ma od tego swoich ludzi, wkoncu jest z pruszkowa a co