To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Partia na ktorą powinnismy glosowac....

M - Czw 23 Sie, 2007

No tak, przeciez jesli jestes pewien swojej opcji to mozesz mobilizowac do tego znajomych... to nie jest trudne. W ten sposob urzadzasz dyscypline w swoim kregu ale potem musisz sie liczyc z odpowiedzialnoscia moralna :)

Ja mam swoja partie na ktora zaglosuje jak ostatnio i dodam ze nie jest to pis,lpr itp.

CHRZANEK - Czw 23 Sie, 2007

Marcel 08 napisał/a:
a tak sie dzieje z takim podejscie wg mnie jakie przedstwil Chrzanek .... kazdy ma prawo glosowac na kogo chce - wolny kraj, ale osobiscie nie znosze słuchac ludzi ( mam kilku znajomych) - ktorzy nie glosowali i narzekaja na to co sie dzieje ....

Ja nie narzekam, nie komentuje i jak dotad glos oddaje jedynie w wyborach prezydenckich.

Nie glosowalem na pisiorów ale uważam że lepszego ministra sprawiedliwości nie bylo, do PISu nic nie mam bo z pustego i salomon nie naleje. Wszyscy przed nimi też sie mądrzyli i każdemu wychodzilo mniej wiecej to samo. Byly jakieś male sukcesy, ale na dluższa mete to samo.
Mnie tylko wkurza to że oszolom w sutannie dyryguje dwoma najwazniejszymi ludźmi w PL - ale to nie jest stricte polityka, tylko zjawisko spoleczne...

Niemy napisał/a:
Chrzanek nie wyglupiaj sie!!

No akurat w tej kwestii absolutnie sie nie wyglupiam.
Jak bedą wybory to tym razem pójde - ale do ostatniej chwili sie bede zastanawial jak skorzystać z obywatelskiego glosu...

Anonymous - Czw 23 Sie, 2007

ogolnie wg mnie temat polityki jest c.h.u.j.o.w.y

let's talk about DBS -> http://www.forum.hothatch...p?p=78577#78577 :D

Vlodarsky - Czw 23 Sie, 2007

a Polska Partia Przycjaciół Piwa jeszcze istnieje ?
CHRZANEK - Czw 23 Sie, 2007

Marcel 08 napisał/a:
ogolnie wg mnie temat polityki jest c.h.u.j.o.w.y

A wg mnie jest ciekawy ;)
Poza tym bycie poslem to jedna z najlepszych "fuch" w PL.
Jest ponad 400poslów.
W TV i radiu widzimy i slyszymy w kólko tych samych 50poslów.
(móglbym sie pokusic i wymienić ;) )
Zatem co robi pozostala reszta ???
Wykonuje polecenia swoich liderów, i kosi za to 10K pln + diety itp.
Do tego sluzbowe przywileje oraz (bardzo mnie denerwujacy) immunitet.

M - Czw 23 Sie, 2007

Immunitet musi byc, inaczej mając w rekach Policje i służby mozesz zrobic dowolny zamach stanu.
Anonymous - Czw 23 Sie, 2007

ja pasuje n/t polityki

i serdecznie pozdrawiam Mame i Tate :D

M - Czw 23 Sie, 2007

Ja tez.
Michał - Pią 24 Sie, 2007

a ja zagłosuje na LPR, tak samo jak anjas wielki zwolennik gierycha i zamkne temat !!!! :DDDDD hiehieheiheiehie
A DZIA !!!!! HAJLA , Marek23 ssie bo sie nie odzywa :DDDD