pcs - Pon 27 Sie, 2007 ja moze bym umial pomoc tylko potrzebuje wiedziec (na pw) ile to niedrogo, na jaki czas, i jaki standard jest potrzebny. Ewentualne miejsce to srodmiescie/powisle co zwykle wszystkim pasuje.Anonymous - Pon 27 Sie, 2007
Vlodarsky napisał/a:
Marcel ile takie lokum miesięcznie /
1300zł + net & kablówka (w cenie zawiera sie miejsce garazowe, oplaty licznikowe)Vlodarsky - Pon 27 Sie, 2007 to raczej przystępna cena. Wydawało mi się, że to troche więcej się płaci za takie cuś. Ze śniadaniem to jest ? i jakieś wieczorne animacje na dachu ?Anonymous - Pon 27 Sie, 2007 w cenie jest jeszcze bardzo ładny zachod słońca za góra
śmieci
ale naprawde jest GIT
i dla Hondziarzy to :
KonradMK - Wto 28 Sie, 2007 stary 1300 z mediami to darmocha, zależy tylko czy karalusznie jest Bad-i - Wto 28 Sie, 2007 ja mam 80 m2 w Starej Milosnej (18 km od palacu kultury) z miejscem garazowym plus własny ogródek KonradMK - Wto 28 Sie, 2007 napisałeś jakby to było w Warszawie
A 106 ma własny dom, ok 200m2 pod Krakowem jakieś 360 km od pałacu Kultury
hehehehepcs - Wto 28 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
napisałeś jakby to było w Warszawie
hehehehe
przeca stara milosna to Warszawa, dzielnica Wesola. Odleglosc do palacu jak z KabatKonradMK - Wto 28 Sie, 2007 i mińsk mazowiecki Bad-i - Wto 28 Sie, 2007
pcs napisał/a:
KonradMK napisał/a:
napisałeś jakby to było w Warszawie
hehehehe
przeca stara milosna to Warszawa, dzielnica Wesola. Odleglosc do palacu jak z Kabat
nie tlumacz mu bo widac chlopak nie kumaty KonradMK - Wto 28 Sie, 2007 każdy spodwarszawiak tak mówi Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007
KonradMK napisał/a:
każdy spodwarszawiak tak mówi
z Łomianków jest 8km do patyka to bliżej niż z tarchomina KonradMK - Wto 28 Sie, 2007 hehehe to ostatnio oglądam TV a tam w dzienniku tragedia! straszna rzecz się stała bo pociągi z SIEDLEC do Warszawy kursują słabo i ludzie DO PRACY się spóźniają... ja pier... to te Siedlce to chyba też dzielnica Warszawy skoro to takie ważne. Bo o pociągach z Poznania nie było nic Vlodarsky - Wto 28 Sie, 2007 a żebyś widział jak co piątek na trasie gdańskiej "warszawiacy" jadą na weekend... do domuKonradMK - Wto 28 Sie, 2007 poprać brudy i wymienić puste pudełka na jajka