Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Auto na codzień do 15 000 PLN
Michał - Pon 27 Sie, 2007 zobacz na wyposażenie .
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3293606szymlorek - Pon 27 Sie, 2007 Jeżeli nie jsteś z góry uprzedzony to może Fiat, ja kupiłbym punto po faceliftingu za taka sumę czyli MK2b z silniczkiem 1.3 multijet 85koni. Miałem takiego w pracy i naprawde po mieście jezdziło sie całkiem spoko a i krótki trasy nim jeździłem i prędkosci podróżne 120-140km/h uzyskiwał bez jakiś wiekszych problemów, na dodatek można dostać takie auta w dobrym wypasie za śmieszne pieniądze a co najważniejsze nawet z kompletem osób napokładzie zazwyczaj udawało się zamknąć w niecałych 5l ropy na 100km.
Ja w swojego fiata wsadziłem troche kasy na początek ale to raczej przez zaniedbania poprzednich właścicieli albo przez moje pedantyczne podejscie do aut. W dwa miesiąc najechałem 7 tysięcy kilometrów i jedyne co padło dodatkowo to przepływomierz a pozatym spokój
Jeżeli nie fiat to ew. może polo tylko ciężko będzie znaleść TDI w takich pieniądzach.saxorulez - Pon 27 Sie, 2007 Dzięi za pomoc - bo teraz mi sie powoli klaruję czego szukam
Napewno auto klasy B/C
Więc Punto i inni odpadają.
PCS - włoszczyzny się boje trochę... a nwet bardzo.
Nad Primerą myślałem tylko musze wychaczyć jakis wypas wersje zeby nadrobić brak wrażeń za kierownicą. Wszelkie propozycje mile widziane.
Corolla to anyt samochód - poprostu mi się nie podoba zupełnie.
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3044107KonradMK - Pon 27 Sie, 2007 to kangoo to nieźle oberwało chybagaugan - Pon 27 Sie, 2007 bierz primerke taka, mowie Ci. 6-7L ropy pali, oleju nie bierze, a On ma 200 000 przjechane. tylko liftback chyba ladniejsza niz kombi
pzdr
p.s Kangoo ani dobre do miasta ani w trase. ochlon, prosze Cie Michał - Pon 27 Sie, 2007 jesli juz gadamy o "normalnym samochodzie" to bardzo możliwe ze sprzedje honde i będe już smigał Passatem 1.9 tdi 180 konnym. Jak dobrze wszystko pojdzie to kupie od starego.Wiem, najgorsza fura pod słońcem, hujowa i wogóle, ale z drugiej strony dochodze do wniosku ze najlepiej mieć normalny samochod + upalacza ( a'ka kondziu stajla )gaugan - Pon 27 Sie, 2007 passat zajebista fura, nie pierdol! szczegolnie z takim motoremsaxorulez - Pon 27 Sie, 2007
gaugan napisał/a:
bierz primerke taka
no to jak uzbieram i będą dobre wiatry (nie w dupie oczywiscie ) to za takową się rozejrzę..
jeszcze musze test drive sobie zapodać czy da się wygodnie w niej siedzieć
Ja wolę kombipcs - Pon 27 Sie, 2007 to moze takie kombi:
mazda 626 i primera z wymienianych rocznikow sa nudne jak lokatasaxorulez - Pon 27 Sie, 2007 no są nudne to fakt.. ale do zabawy chciałbym mieć coś innego.
Subaru fajne to fakt.. ale jak mam wybierać Primerę w Dieslu vs Subaru to wole klekota od Nissana .. bedize duużo taniej w eksploatacji.Dariano - Pon 27 Sie, 2007 Kup sobie VRke bedziesz zadowolony tylko troche pali w miescie :DDDDVlodarsky - Pon 27 Sie, 2007 Xsara Picasso ?