Anonymous - Sob 08 Wrz, 2007 super tuningowane auta z firmy tjunerskiej na Rodos (sporo czegos takiego tam jest, ale nie decydowalem sie robic zdjec)
troszke sobie pofruwałem, ale szału nie było
gdzies tam jest umowana granica połaczenia sie dwóch mórz (egejskiego i srodziemnego)
uciekajace muszelki - troszke sobie rozwalilem chyba uszy jak je ganialem po dnie morza
troszke tak na krawedzi było grane tez
sie pływa sie skacze
nie moglem zasiasc za sterami tego mesia, bo pani sie wystraszyła jak sie chcialem do niego wpakowac
nie zdarzylem wejsc na stare miasto w rodos i bach na dzien dobry 8
no i trzeba było zarobic na wakacje troszke wiec kosiłem kamienie
to tyle na szybkosci Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 wróciłem z Ząba do warszawy,bo było pieknie
specjalnie dla SaxoAlmeramadafakaRulez
widok z okna
a tutaj klimat w PRLowskiej Restauracji Europejskiej na Krupówkach
troszke sie piło - MIKE daj zdjecie z CD ...
ale władze wisiały nad głowa
z tamtym rewelacyjnym człwoiekiem i pilotem pewnego kierowcy tez pilem
a z tym spiewałem
w drodze nad Morskie Oko
z jednym z dobrych ziomów nie rozstawalismy sie na krok
start na hale gasiennicowa przez boczan
gdzies w połowie drogi na hale
po 2/3 drogi widok do przodu
do tyłu
w prawo
i lewo
kilka kroków dalej i patrzymy znowu w lewo
i prawo
i powrót, bo sie ściemniac zaczeło i nie ryzykowalismy by isc dalej na hale, bo wracali bysmy po nocy...
Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 dupa wzieta
chcialem sie podzielic z wami ZAJEBISTYMI widokami w polskich górach kubas - Nie 06 Sty, 2008 polskie gory rula !! Uwielbiam je latem !! Zima tymbardziej !!Rudello - Nie 06 Sty, 2008 europejska mistrz!
Ach te densingi! i wodzirej!
....ccuuuuuurko ryyyybaaakaa Anonymous - Pon 07 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
europejska mistrz!
....ccuuuuuurko ryyyybaaakaa
Riccardo show-man LOLAnonymous - Pon 07 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
europejska mistrz!
....ccuuuuuurko ryyyybaaakaa
hehehe dobre RuudiAnonymous - Sob 19 Kwi, 2008 taki krotki film jak mozna fajnie posmigac Buggy po wydmach
fajna zabawaAnonymous - Sob 19 Kwi, 2008 latalismy tam 60-80km/h i ciezko było inaczej - pozniej wrzuce jeszcze jakies inne i moze kilka zdjec OSKAR - Sob 19 Kwi, 2008 szkoda,ze sami nie posmigaliscie
wogole byla opsja usiasc za sterami?????Anonymous - Nie 08 Lut, 2009 yeeeeeeeeeeeee Panowie wypoczety, WYSPANY hehehe wróciłem ...
ogolnie za kasa ktora bylismy warto polecieć na Dominikane , troszke długa podróż NA D bo 17h w 2 międzylądowaniami (Azory i Wenezuela) ... Z D tylko 12h i 1 międzylądowanie ...
a jeszcze lepsze,ze z 217osob w samolocie 4-6 tylko z WWA ... reszta no lekko mówiąc i nikogo nie obrażając to kurwa w wiekszoći jakcyś rolnicy i drobni sprzedawcy hot dogów i majacy szczeki na stadionach ...
Azory prezentuja się ślicznie
a wyspa Saona niszczy system jak dla mnie ....
wiecej zdjec jakos pozniej ...CHRZANEK - Nie 08 Lut, 2009 Dawaj wiecej...Anonymous - Nie 08 Lut, 2009