ooooooo, dzięki serdeczne za te namiary, zadzwonię do nich dziś i przedstawię ofertę.
Marek: Impreza GT Nardi (lżejsza, bez klimy/poduszek/ABS). Rok 2000, ex demo z Prodrive UK, ale kierę ma po naszej stronie. Zmieniony chip, regulowana Kayaba, wydech Japoński od kolektorów (nie pamiętam nazwy). Kupiony od Polki z Londynu
niech zgadne ... staruszka, rocznik 1921?
fura przekozak, mi sie taka marzy ale to jest powyzej 60tys normalnie.
nie, rocznik ok. 1975. Jej brat pracuje w firmie działającej z Prodrive UK i odkupił dla siostry to Subaru.Anonymous - Pią 31 Sie, 2007
CHRZANEK napisał/a:
gd-r600 napisał/a:
Impreza GT Nardi (lżejsza, bez klimy/poduszek/ABS). Rok 2000
No tak to wiele wyjaśnia.
Ale masz świadomość tego że to nie jest hatchback ???
no mam świadomośc, dlatego przed snem codziennie myślę o jakiejś nadbudówce, żeby powstał z tego HH i żebyście mnie nie wyje... z klubu. No taka plasikowa paka jak ma np. Nissan Navara robi hothaczową robotę w Imprezie.CHRZANEK - Pią 31 Sie, 2007 Zastanowimy sie co z tobą zrobić...
Z pewnością kazdy komu sie dasz przejechac szuruburu po torze będzie za tobą Michał - Pią 31 Sie, 2007 dzwoniłeś do otych typów ??Anonymous - Pią 31 Sie, 2007
Michał napisał/a:
dzwoniłeś do otych typów ??
tak, dzięki, dzwoniłem do obydwu ok. godz. 13. Jeden z nich (nie będę pisał który, hehe) jest naprawdę dziwny. Pytał się mnie czy samochód ma takie poszerzenia plastikowe na błotnikach Drugi jest konkret, no zobaczymy.
Dostali zdjęcie i opis na mejle.Marek23 - Sob 01 Wrz, 2007 Bez ABS? Kurcze, na bogato... A dasz sie przejechac tak delikatnie ? Tak powanie to gratki, fajny furacz, szanuj go i nie dawaj innym jezdzic.Bad-i - Sob 01 Wrz, 2007 czy to jest ta Nardi ktora stoi na onecie juz przez dwa lata?
masz jej fotki?Anonymous - Sob 01 Wrz, 2007
Bad-i napisał/a:
czy to jest ta Nardi ktora stoi na onecie juz przez dwa lata?
masz jej fotki?
absolutnie to nie jest tamten samochód. Mój przyjechał z Londynu, właścicielka pochodzi z Lublina. Auto przyprowadzam we wtorek, wstawię fotki.Anonymous - Nie 02 Wrz, 2007 Wczoraj sprzedałem mojego Saksusia :545:
Pojechał do Częstochowy, klient od Michała, dzięki.
Nie cieszę się wcale, staram się o tym nie myśleć, gdyby nie zakup Imprezy GT to bym podłapał mega doła...Michał - Nie 02 Wrz, 2007 :564: :564: :564: :564:k-mart - Nie 02 Wrz, 2007
gd-r600 napisał/a:
gdyby nie zakup Imprezy GT
pare slow na temat danego egzemplarza??Michał - Nie 02 Wrz, 2007 no i fotki Anonymous - Nie 02 Wrz, 2007 k-mart o imprezie jest juz napisane duzo, tylko wyzej...k-mart - Pon 03 Wrz, 2007 JIMEK,
Anonymous - Pon 03 Wrz, 2007 k-mart,