To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - MEGA SŁOMKA - czyli Rallycrossowe Mistrzostwa Europy

CHRZANEK - Pon 17 Wrz, 2007

polll napisał/a:
ze 2 razy zrobil to ten sam kierowca chyba jakas fabia z najlepszej dywizji

Tak to byl jakiś niemiec fabią. Ładnie ogarnial, ale nie byl tak szalony jak skandynawowie ;)
BaRtO_206GT napisał/a:
Żugajewicz skasowal Civica???? heh zdazyl raz nim pojechac...

Skasowal?
On przy dokręconej trójce odbil sie prawym bokiem od bariery, wykonal 360 w powietrzu i zatrzymal sie na boku w poprzek toru.
Lewy bok prawie nie ruszony, ale z prawej to MASAKRA. Tylne prawe kolo razem z "mięsem" lezalo z 10-15m od samochodu. A caly prawy bok przypomina... niczego nie przypomina.
Aż Żugaja zabrali na badania po wypadku. Wyglądalo to bardzo nieciekawie.

Wdal sie w dośc agresywne przepychanki z jakimś czechem w 306, no i okazalo sie że czech nie jest cienki i trzymal klepe do samego końca.
Wylewarowal Żugaja "na gitare" a że obok byla banda to sie skończylo dość nieciekawie.

Ale na torze naprawde dzialo sie duuuużo duuużo więcej ;)

polll - Pon 17 Wrz, 2007

wlasnie jeszcze ta 306 niezle walczyla :) i niezle to jechalo :D

polll: rzecz w tym ze jak oglądam tych kolesi to odnosze wrażenie że wszystkie te auta w jednej klasie mają identyczną moc bo stawka przez 5 okrążeń jedzie na centymetry i prowadzenie sie zmienia non stop.
Dariano - Pon 17 Wrz, 2007

Podtwierdzam Naprawde działo sie i to sporo walka byla ostra nikt nie odpuszczał !!!
Żugaj wyjebał naprawde ostro moim zdaniem to nie powinien porywac sie na ta 306 ke. Koles zdymał go bez mydła. No i z prawy bok nie istnieje w aucie.

Spotkalismy sie z Włodarskimi :564: bylo rodzinnie Marek dzieki za wejsciowki na trybune Citroena pozdrowionka :)

Takiej obsady i walki to nie bylo Nigdy

Relacja TVP3 w niedziele o 18:30 ?? dobrze zapamietałem ??

Dariano - Pon 17 Wrz, 2007

Najlepszy był finał dywizji 2 (1600) Dodam ze saxo wygrało :DD D w ostatni zakret napadało 3 zawodnikow na raz :) takiego czegos to jeszcze nie widziałem
Mick - Pon 17 Wrz, 2007

Dariano napisał/a:
Najlepszy był finał dywizji 2 (1600) Dodam ze saxo wygrało :DD D w ostatni zakret napadało 3 zawodnikow na raz :) takiego czegos to jeszcze nie widziałem

dokładnie cieszyłem się jak dziecko jak SEXO wygrało
już się bałem że w Finale nie da rady, bo wcześniej z C2 przegrało, ale jednak lepszy kierowca :D

MERC był naprawde niezły.. tylu szybkich samochodów jeszcze na Słomczynie nie było..
a i oczywiście mam autograf Larsa Larsona :) Fabianka która wygrała 1 dywizje :)

Vlodarsky - Pon 17 Wrz, 2007

mam zdjęcia. Ja wrzuce na swój serwerek to zawitają i tu :)

Mick napisał/a:
ale jednak lepszy kierowca

Kolega od tego Saxo w zeszlym roku byl prowodyrem grupy norweskich kibiców i paradowal podczas nocnej czesci rozrywkowej ubrany wylacznie w... norweską flagę narodowa.
Norwegowie są mega wyluzowanie i do tego mogą wypić ;) ;) ;)

Ale co do jazdy to skandynawowie są mega waleczni.
Mick napisał/a:
i oczywiście mam autograf Larsa Larsona Fabianka która wygrała 1 dywizje

To jest piekne że Ci kolesie sa naprawde bardzo dostępni.
Z każdym mozna zagadać, sa bardzo mili, i o ile maja chwile wolnego sa w stanie z kazdym porozmawiać.
Ja zamienilem kilka slów z "dziadkiem" Perem Eklundem - pan ma po 60tce a mimo to ogarnia 550kucy ;)

CHRZANEK - Pią 21 Wrz, 2007

A to film zeby ci co nie widzieli zobaczyli:

http://www.youtube.com/watch?v=lySBD9LJkQQ

Michał - Nie 23 Wrz, 2007

sa zdjecia rozjebanego typera ?
CHRZANEK - Nie 23 Wrz, 2007

Ziom - gdzies som.
Musze leciec po Milene.
Wejdz na :
www.rallycross.pl
a jak tam nie bedzie to poszukam.

Michał - Nie 23 Wrz, 2007