To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - Jakie TV ?

Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

a co powiecie o takiej promocji http://www.sony.pl/view/S...&site=odw_pl_PL
Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007

eeee dobre :d tylko 40tka do sypialni ziom hehehehehe ale PS3 ofkors

BRAVIA chyba jest troszke przereklamowana i słyszałem,ze ludzie narzekaja na nie, nie znam szczegółów ale nie ciesza sie chyba dobre renomą tv SONY jak kiedys ;)

teraz na fali jest SHARP i Panasonic :570:

Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

ja mam obecnie jakas 40"ke w salonie Sony LCD (modelu nie pamietam) i jest na prawde b. dobra. Nie mam zadnych zastrzezen do tego TV. Dlatego teraz chce tez sony do sypialni a musze kupic przed poniedzialkiem :( - tak sobie mysle jak dobry jest ten TV z promocji bo moge kupic ps2 za 2400 i wtedy nadal mam 5600 na TV a za tyle to juz kupie na luzie cos. Tylko moze ten z promocji jest wiecej wart hmmmmmmmmmm

Bad-i napisał/a:
bo moge kupic ps2

PS3 :)

a za 5600 lekka reka kupisz cos BARDZO porzadnego do sypialni :)

Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
bo moge kupic ps2

PS3 :)

a za 5600 lekka reka kupisz cos BARDZO porzadnego do sypialni :)

dlatego sie zastanawiam co to za promocja - chociaz do salonu zwykla niby 40 cali LCD dalem 8000 :566:

Bad-i napisał/a:
dlatego sie zastanawiam co to za promocja - chociaz do salonu zwykla niby 40 cali LCD dalem 8000 :566:

ale zwroc uwage,ze ceny TV na przestrzeni 3-6misiecy poszły mocno w dól, jak mozesz sie wstrzymac to za 1-2miesicy cenu TV znowu spadna i zapewne pojawia sie nowe produkty w przstpeniejszych cenach ;)

Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

ale ja w poniedzialek bede remontowal swoj appartment ;) - i chce juz kable pod tynk wrzucic zeby dwa razy nie malowac

nie widze problemu,zeby kable schowac, przeciez wystarczy wyznaczyc miejsce, a jak bedzie ciut za krótki czy za długi kabel to nie problem :562:
Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

przeprowadzam sie tam na gora 8 miesiecy - jak poczekam 2-3 to mi zostanie 5. A wtedy to juz bezsensu

no to juz zupelnie zmienia postac rzeczy :)

no to moze warto zdecydowac sie na ten TV co gaugan proponował !!

Bad-i - Śro 26 Wrz, 2007

chyba za mały, chyba najlepiej zeby bylo tak:

1. przeprowadzam sie to wieszam sobie 32, 37 , 40 cali i mam git
2. za pol roku sie przeprowadzam i to go zabiore i powiesze w goscinnym

anjas - Nie 18 Lis, 2007

Odświeżam temat, bo zastanawiam się nad jakimś TV ok. 42 cale do salonu. Kompletnie się nie znam na telewizorach LCD... powiedzcie na co zwracać uwagę, czy kupować LCD czy może plazmę? Chciałbym przeznaczyć na TV 4-5 tysi, więc jakiegoś mega wypasu nie kupię.

Jakieś propozycje?

Gaydek - Nie 18 Lis, 2007

Ja jestem zadowolony z LCD (Sharp full HD 46" + platforma n). Plazmy i tv projekcyjne były brane pod uwagę, ale zdecydowaliśmy się na LCD. Przy okazji polecam forum http://hdtv.com.pl/ i sklep http://audiovideo.com.pl/ .
michool_vt - Nie 18 Lis, 2007

sony ma teraz jakas promocje na telewizory 'sony bravia full hd', gazetka sony
Kod:
Akcja wymiany powraca!
1080zl za Twoj stary telewizor
(przy zakupie dowolnego modelu telewizora LCD BRAVIA Full HD

i ponoc 5 lat gwarancji, ale czy to dobre jest to nei wiem :)
np takie cos http://www.electro.pl/pro...00-50065,3.html cena minus 1080zl za stary TV

Anonymous - Wto 20 Lis, 2007

Kupiłem tv niecały rok temu. Plazmy odpadły głównie z powodu takiego, że niektóre LCD
zaczęły mieć porównywalny kontrast, poza tym plazmy miały z reguły gorszą rozdzielczość.

Grubo zastanawiałem nad Sharpem właśnie ale w końcu kupiłem Sony full HD.
Głównie dlatego, że miał wbudowany dekoder naziemnej tv cyfrowej- bo u mnie tylko taka jest.
Sharp miał szybszy czas reakcji (4 ms a Sony 8) ale Sony lepszy kontrast.
W sumie są bardzo podobne.
Bierz który tańszy, a nie jest powiedziane że tańszy będzie Sharp.

Aha, nie bój się że będzie za duży, w kinie chyba nie narzekasz na za duży ekran?
Ja siedzię 4 metry od tv 46" i nie obraziłbym się gdyby był jeszcze większy...

Aha i jeszcze jedno, bierz koniecznie Full HD a nie HD Ready, bo potem możesz żałować.
Różnica jest KOLOSALNA! (jeśli masz choćby sygnał 720p)