Niemy - Nie 16 Wrz, 2007 byl wirtuozem kierownicy [']Maciek - Nie 16 Wrz, 2007 fuuuuuuck, jak ja nie lubie takich wiadomości Dariano - Nie 16 Wrz, 2007 Ja pierdole Moj idol nie zyje (( Ale dół.BaRtO_206GT - Nie 16 Wrz, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=xvmff9I_ezc
R.I.P
ja pierd.ole zajeb.ista strata Janusz - Nie 16 Wrz, 2007 Szkoda takich wielkich kierowców...;/kubas - Pon 17 Wrz, 2007 :554: solberg kulig teraz colin a wszyscy nie w samochodzie podczas rajdu :554:polll - Pon 17 Wrz, 2007 znowu odszedl wielki kierowca... znowu w zwyklym zyciu... pech niefart... nie wiem jak to nazwac niepowtarzalny styl jazdy zostanie napewno na dluuuuuuugo zapamietany
swojego czasu ukazal sie film Colin Mc Rea - Pedal the Metal , Colin udziela wywiadu w wrc w trakcie jazdy i opowiada o sobie i swoim zyciu. Macie ten film ? mi niestety wcielo dvd z nim a teraz chcialbym go zobaczycCHRZANEK - Pon 17 Wrz, 2007 Ja zapamiętam Go takiego
Żegnaj Colin :567: :567: :567:
[']['][']Janusz - Pon 17 Wrz, 2007
kubas napisał/a:
:554: solberg kulig teraz colin a wszyscy nie w samochodzie podczas rajdu :554:
jeszcze Burns .... [*][*][*][*]FreeMan - Pon 17 Wrz, 2007 Wielka Szkoda [*] !!CHRZANEK - Pon 17 Wrz, 2007 Solberg ??? Który Solberg - no nie oslabiajcie mnie ???Mick - Pon 17 Wrz, 2007 Wielka szkoda... tymbardziej że jeszcze zgineło jego dziecko... :567:
a tak poza tym panowie.. zauważcie ze każdy z nich miał swoją gre... może nad tymi grami jest jakieś fatum... każdy kto zrobi gre tragicznie ginie....Anonymous - Pon 17 Wrz, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Solberg ??? Który Solberg - no nie oslabiajcie mnie ???
Może mu sie z Burns'em pomyliło... Bo z tego co wiem to bracia S. czują sie świetnie.
P.S. Jutro dwa lata od śmierci mojego kolegi, Michaela Park'a "Beef'a" CHRZANEK - Pon 17 Wrz, 2007
lagadula napisał/a:
P.S. Jutro dwa lata od śmierci mojego kolegi, Michaela Park'a "Beef'a"
Pamiętamy... [']['][']
Przynajmniej Colin będzie mial dobrego pilota...kubas - Wto 18 Wrz, 2007 ta z burnsem mi sie pomylilo....