To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Lap Race - Lotnisko Ułęż 06.10.2007

saxorulez - Pon 24 Wrz, 2007

z reguły wtedy ecu pokazuje check engine - znaczy lampka sie swieci
Dariano - Pon 24 Wrz, 2007

Dobra o jakie czujniki chodzi bo nie czaje .
Dariano - Pon 24 Wrz, 2007

Michal powiem tyle niech spierdala !!
Michał - Pon 24 Wrz, 2007

dokladnie panowie.
Ja sie juz do niego nie odezwe i tyle.
bede twardy ;)

KonradMK - Wto 25 Wrz, 2007

pewnie ci pierdoły gada żebyś się wkurwił że miałeś auto z potencjałem którego nie wykorzystałeś przez jakieś tam czujniki. z drugiej strony warto by było sprawdzić czy adamant faktycznie jest taki dobry jak jego żarty
M - Wto 25 Wrz, 2007

Znam takich malkontentów, ostatnio taki klient narobil mi strasznego syfu na ckp.
Wszystko zle, wszystko tragedia, na szczescie on sam wszystko sam naprawil i juz jest teraz DOBRZE. Wybawca biednego saxo.

Co do tych czujnikow - usmiechnałem sie bardzo szeroko - w takim razie moj szacun do Cytryny :)
Zadne auto z padnietymi 3/4 czujnikami nie ma prawa nawet odpalic :D
O check engine nie wspomne.

Michał - Wto 25 Wrz, 2007

heheheh dzieki panowie, bo juz troche sie załamałem ze prawde gada.
ale dalej mnie rozwala z tym kontem ;)

i tu prosba. Jakby do kogos od was pisał, olejcie go poprostu

PiTT - Wto 25 Wrz, 2007

ja jebie co za typ
bezczelny i żałosny zarazem, napisz mu, że na początku miałeś 145KM w serii, ale chyba po kilku modach moc spadła to będzie miał do myślenia
silnik był robiony na specjalne życzenie i dlatego miał takie wyniki :D
koleś chyba dawno nie ruchał... może pedał zwykły?

panowie , MEN yje. Wlasnie dostalem maila nastepnego :DDDDD

Piszę do ciebie, bo rozbawiło mnie bardzo co powypisywałeś dzisiaj na tym swoim forum :-) ))

Masz wątpliwości? Nie pytaj kolegów tylko podjedź do Grabowskiego i weź sobie wykres - numer rejestracyjny znasz, data pomiaru 22.09.2007, nazwa wykresu "Saxo bordowy niebity naprawiony", wynik 132.3 km i 169.8nm - tyle ma na pełnej serii

Czuwaj

PiTT - Wto 25 Wrz, 2007

napisz mu:
a co mnie to człowieku k@rwa obchodzi
mam rozumieć, że cieszysz się z zakupu?
czuwaj

spoko, zaraz to przeczyta i napewno odpisze ...
ZNOWU .....

grzech - Wto 25 Wrz, 2007

zapodajcie link do wynikow
Loko - Wto 25 Wrz, 2007

Gość jest szpiegiem , normalnie wielki brat przy nim wymieka, on widzi wszystko, śledzi każdy twój post, każde słowo i tylko czycha aż napiszesz coś o nim :D
Tak z psychologicznego punktu widzenia, to myśle ze stałeś się jego bogiem, guru, po prostu twoja opinia jest teraz dla niego najważniejszą rzeczą na swiecie, liczy się z nią ponad wszystko i zrobi nawet niemozłiwe zeby ją zdobyc. :D

PiTT - Wto 25 Wrz, 2007

Loko napisał/a:
Gość jest szpiegiem , normalnie wielki brat przy nim wymieka, on widzi wszystko, śledzi każdy twój post, każde słowo i tylko czycha aż napiszesz coś o nim :D
Tak z psychologicznego punktu widzenia, to myśle ze stałeś się jego bogiem, guru, po prostu twoja opinia jest teraz dla niego najważniejszą rzeczą na swiecie, liczy się z nią ponad wszystko i zrobi nawet niemozłiwe zeby ją zdobyc. :D

hmm... czyli pedał?

k-mart - Śro 26 Wrz, 2007

PiTT napisał/a:
napisz mu, że na początku miałeś 145KM w serii, ale chyba po kilku modach moc spadła to będzie miał do myślenia

zajebiste podejscie PiTT :D U takiego buca nawet moze zadzialac :D
Ale wogole kurwa co za typ...nie wiem czy on nie ma zadnych innych zainteresowan
Naprawde nie moge tego zrozumiec, nie spotkalem jeszcze osoby o takich problemach :566: