saxorulez - Pon 24 Wrz, 2007 z reguły wtedy ecu pokazuje check engine - znaczy lampka sie swieciDariano - Pon 24 Wrz, 2007 Dobra o jakie czujniki chodzi bo nie czaje .Dariano - Pon 24 Wrz, 2007 Michal powiem tyle niech spierdala !!Michał - Pon 24 Wrz, 2007 dokladnie panowie.
Ja sie juz do niego nie odezwe i tyle.
bede twardy KonradMK - Wto 25 Wrz, 2007 pewnie ci pierdoły gada żebyś się wkurwił że miałeś auto z potencjałem którego nie wykorzystałeś przez jakieś tam czujniki. z drugiej strony warto by było sprawdzić czy adamant faktycznie jest taki dobry jak jego żartyM - Wto 25 Wrz, 2007 Znam takich malkontentów, ostatnio taki klient narobil mi strasznego syfu na ckp.
Wszystko zle, wszystko tragedia, na szczescie on sam wszystko sam naprawil i juz jest teraz DOBRZE. Wybawca biednego saxo.
Co do tych czujnikow - usmiechnałem sie bardzo szeroko - w takim razie moj szacun do Cytryny
Zadne auto z padnietymi 3/4 czujnikami nie ma prawa nawet odpalic
O check engine nie wspomne.Michał - Wto 25 Wrz, 2007 heheheh dzieki panowie, bo juz troche sie załamałem ze prawde gada.
ale dalej mnie rozwala z tym kontem
i tu prosba. Jakby do kogos od was pisał, olejcie go poprostuPiTT - Wto 25 Wrz, 2007 ja jebie co za typ
bezczelny i żałosny zarazem, napisz mu, że na początku miałeś 145KM w serii, ale chyba po kilku modach moc spadła to będzie miał do myślenia
silnik był robiony na specjalne życzenie i dlatego miał takie wyniki
koleś chyba dawno nie ruchał... może pedał zwykły?Michał - Wto 25 Wrz, 2007 panowie , MEN yje. Wlasnie dostalem maila nastepnego :DDDDD
Piszę do ciebie, bo rozbawiło mnie bardzo co powypisywałeś dzisiaj na tym swoim forum ))
Masz wątpliwości? Nie pytaj kolegów tylko podjedź do Grabowskiego i weź sobie wykres - numer rejestracyjny znasz, data pomiaru 22.09.2007, nazwa wykresu "Saxo bordowy niebity naprawiony", wynik 132.3 km i 169.8nm - tyle ma na pełnej serii
Czuwaj
PiTT - Wto 25 Wrz, 2007 napisz mu:
a co mnie to człowieku k@rwa obchodzi
mam rozumieć, że cieszysz się z zakupu?
czuwajMichał - Wto 25 Wrz, 2007 spoko, zaraz to przeczyta i napewno odpisze ...
ZNOWU .....grzech - Wto 25 Wrz, 2007 zapodajcie link do wynikowLoko - Wto 25 Wrz, 2007 Gość jest szpiegiem , normalnie wielki brat przy nim wymieka, on widzi wszystko, śledzi każdy twój post, każde słowo i tylko czycha aż napiszesz coś o nim
Tak z psychologicznego punktu widzenia, to myśle ze stałeś się jego bogiem, guru, po prostu twoja opinia jest teraz dla niego najważniejszą rzeczą na swiecie, liczy się z nią ponad wszystko i zrobi nawet niemozłiwe zeby ją zdobyc. PiTT - Wto 25 Wrz, 2007
Loko napisał/a:
Gość jest szpiegiem , normalnie wielki brat przy nim wymieka, on widzi wszystko, śledzi każdy twój post, każde słowo i tylko czycha aż napiszesz coś o nim
Tak z psychologicznego punktu widzenia, to myśle ze stałeś się jego bogiem, guru, po prostu twoja opinia jest teraz dla niego najważniejszą rzeczą na swiecie, liczy się z nią ponad wszystko i zrobi nawet niemozłiwe zeby ją zdobyc.
hmm... czyli pedał?k-mart - Śro 26 Wrz, 2007
PiTT napisał/a:
napisz mu, że na początku miałeś 145KM w serii, ale chyba po kilku modach moc spadła to będzie miał do myślenia
zajebiste podejscie PiTT U takiego buca nawet moze zadzialac
Ale wogole kurwa co za typ...nie wiem czy on nie ma zadnych innych zainteresowan
Naprawde nie moge tego zrozumiec, nie spotkalem jeszcze osoby o takich problemach :566: