Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 Kurde ale pomyłka moj opis a propo auta dotyczyl czarnego saxo:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3313562
ktos chyba gdzies wpominial ze to byle klubowicza. Cena ze nie naarzie 11500zł.
Czy warto?
Pozdrawiam106 - Nie 23 Wrz, 2007
lukp napisał/a:
ktos chyba gdzies wpominial ze to byle klubowicza. Cena ze nie naarzie
autem tym jezdzil Zowa ... tak na 95 % :]Grzesiek VTS - Nie 23 Wrz, 2007 Tak to saxo ZOWY !!!
Wiec do niego pisz albo zadzwon to sie dowiesz wsio :564:Anonymous - Nie 23 Wrz, 2007 I wlasnie pytanie czy warto.
Auto smigalo w kjs wiec swoje moglo dostac, ciekawe w jakim teraz jest stanie?? Loko - Nie 23 Wrz, 2007 Auto wcześniej należało do Zowy tutaj z forum, jego opis znajdziesz w pimpie, a teraz sprzedaje je mój kolega a właściwie jego dziweczyna, wiec ogłoszenei jest real, ze przez ostatnie pól roku jezdziła tym autem kobieta.
Co o aucie, jak wiesz startowało w kilku kajtkach, ale mechanicznie na pewno jest dobrze ogarnięte, bo zowa ma o tych sprawach pojecie.
Duży hamulec z przodu tarcza brembo klocek zielony ebc, zawias sprezyna h&r amory bilstein, fajne fotele recaro, dolot, jakis tam wydech, silnik troche pogrzebany to jest w aucie.Michał - Pon 24 Wrz, 2007 to jest tak
jak auto ma isc do kjsow to bym sie zastanowil
jak do jazdy codzienniej to bym nie bral. Napewno dostalo po dupie ...k-mart - Pon 24 Wrz, 2007 Z tego co wiem a nie wiem duzo wiem ze saxo zowy to rarytas.
Ze strony mechanicznej mistrz, robi 6,434t63634s od 0-100kmh o czym swiadczy, ze bez problemu wciaga inne hatche typu cif type'r, clio szport itd...
Pod maska siedzi piekny stozek a reszta to wielka tajemnica o ktorej nikt sie nie dowie :566:
Moze bylo bite kilkakrotnie czy raz, co za roznica, kogo to interesuje.
Goraco polecam, warto!anjas - Pon 24 Wrz, 2007
Cytat:
Ze strony mechanicznej mistrz, robi 6,434t63634s od 0-100kmh o czym swiadczy, ze bez problemu wciaga inne hatche typu cif type'r, clio szport itd...
Pod maska siedzi piekny stozek a reszta to wielka tajemnica o ktorej nikt sie nie dowie :566:
też to chciałem napisać... Pod maską drzemie wielka tajemnica motoryzacji. Warto kupić choćby po to, żeby ją rozwikłać.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 Auto do jazdy na codzien , kjs za droga zabawa
Najwazniejsze zeby kupic i nie dokladać kasy.
To do jazdy na codzień nie ma sensu kupować takiego auta, lepiej poszukać czegoś bez przeszłosci kjsowej i najlepiej w pełni seryjnego.Anonymous - Pon 24 Wrz, 2007 Tylko cos seryjnego z klima trudno znalezc Greg - Wto 25 Wrz, 2007
Nie wydaje sie Wam to za niska cena? Dzwoniłem do gościa (opisałem w h-h ogłoszeniach). na auto się lekko "napaliłem" i teraz nie wiem, czy to było dobre. Mick - Śro 26 Wrz, 2007
lukp napisał/a:
Tylko cos seryjnego z klima trudno znalezc
ewentualnie dawny samochód Dariano - w tej chwili mój, poza B6, dolotem i wydechem to prawie seryjne saxo z klimatyzacją