Loko - Śro 26 Wrz, 2007 No ja moge w sobote, powiedział bym nawet że jest mi to nawet bardziej na ręke, bo w niedziele jest podobno dzień dziecka edycja 2
No to jak panowie sobota Wyrazów ? Jest ktoś chętny?mi - Czw 27 Wrz, 2007 yeah, ja się piszę (pandą :570: )Młody Papież - Czw 27 Wrz, 2007 je je je... sobota madafaka! :571: :556:mi - Czw 27 Wrz, 2007 Marek - no to jak - sobota pasi? Liczymy na Ciebie (przynajmniej ja liczę )Marek23 - Czw 27 Wrz, 2007
mi napisał/a:
Zabieraj się z nami w weekend i już!
Pokaż nam jak się wykręca 38 sekund :564:
W ten weekend mnie nie ma, ale bede Cie molestowal o pozniejsze terminy....
Jaka charakterystyla toru? Czysto gokartowy z nawrotami czy prosta,zakret prosta. Wole kartowy, bo po Lbn widze,ze po takim mi gorzej idzie i trza pocwiczyc, bo sie synki z wawy wyszkolily...
Zadzwonie niedlugo, Heil Hitler106 - Czw 27 Wrz, 2007 ja w sob pass pracuje.. to na nastepna edycje sie zapisze :)Młody Papież - Czw 27 Wrz, 2007 Marek, tor napeeeewno CIEKAWSZY niż lubelski!! :587:
z tym, że nawierzchnia zbytnio zaniedbana
Marek23 - Czw 27 Wrz, 2007 Szybszy, wiec cos dla mnie... Chlopaki nastepnym razem wbijam z wami. Ale LBN tez jest super, full techniczny.
Wrzuccie jakies foto po upalaniu...Loko - Czw 27 Wrz, 2007 Dobra panowie bo widze ze dupa z tego wychodzi, bo w sobote nikt z krakowa nie moze, a w niedziele ślaska część się buntuje
Więc trzeba postawić sprawe jasno i klarownie Sobota 6 październik upalańsko na torze w wyrazowie i nawet nie chce słyszeć że ktoś nie może
Zaczynam liste:
1.LokoOSKAR - Czw 27 Wrz, 2007 niestety kolega 6 pażdziernika bierze ślub i niestety nie mam jak jak,ale napewno inne terminy beda pasowac.
o ile auto nie wyladuje w warsztacie w wesolej.Młody Papież - Czw 27 Wrz, 2007
Marek23 napisał/a:
Szybszy, wiec cos dla mnie... Chlopaki nastepnym razem wbijam z wami. Ale LBN tez jest super, full techniczny
jak tam się nie znam... ale po wyrazowie to lubelski tor kojarzy mi się strasznie nuuudny... "leeeeeeeewooo praaaaaawo leeeeeeewo praaaaaawo" :570:
Loko napisał/a:
Sobota 6 październik upalańsko na torze w wyrazowie
taaa... 6października to ja moge na lubelski tor podjechać... bo akurat będe w tamtych okolicach... mi - Czw 27 Wrz, 2007 co za debile :573:
106 - Sob 29 Wrz, 2007 czyli jutro nie jedziemy? :/Loko - Sob 29 Wrz, 2007 No nie.
A jak z 6.10? Wtredy tez nikt nie moze?qbus - Sob 29 Wrz, 2007 ja w pazdzierniku chce jechac 2 kjsy wiec odpadam, finansowo nie wydole.