Peter - Śro 26 Wrz, 2007 gratulacje dla Kuchara i Kuby!
Frycz bardzo fajnie wyszedl na koniec sezonu no i pozytywnie Kajetan. Jezeli chodzi o Holka to nigdy za nim nie przepadalem bo jest/byl bardzo zadufany w sobie ale kolejny raz pokazal ze jest swietnym kierowca i gdyby startowal caly cykl to chyba bez problemu zdobylby mistrza
Na Barborce bedziecie Gadula? Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007
a powiedz mi czy po rajdzie, po OSie np mowisz tomkowi słuchaj stary ale w tym momencie sie "bałem" @ mialem pewne obawy (jezeli wogole masz takie odczucia)Marek23 - Śro 26 Wrz, 2007
Cytat:
jest swietnym kierowca i gdyby startowal caly cykl to chyba bez problemu zdobylby mistrza
Na szutrze jest serio dobry, pelen respekt. Jednak mistrzem europy nie byl za darmo. Odszczekuje wszystko co zlego powiedzialem na Holka. Ale z mistrzem moglby miec problem przez asfalty. Choc moze sie myle, bo mnei bardzo zaskoczyl. Juz sam nie wiem.
Kuchar jezdzi rowno, widac, ze koles rozumuje. Nie jest moim ulubionym driverem, ale tytul mu sie nalezy. No i najmniej sie skarzyl, ze francuz ma szybsze auto, wiec respetk, coraz bardziej go lubie.106 - Śro 26 Wrz, 2007 bo ludzie mowia..... a tu - u zrodla cisza... :)
lagadula jedziesz dolnoslaski z leszkiem?Maciek - Śro 26 Wrz, 2007 właśnie, nam możesz powiedzieć CHRZANEK - Śro 26 Wrz, 2007 Ja coś slyszalem że Qchar w przyszlym roku pauzuje, więc .... ???
Lagadula - należą nam się jakieś wyjasnienia - prawda ???
Chyba że wolisz chap chap Anonymous - Śro 26 Wrz, 2007 Nie :570: (nie jade dolnoślaskiego)
Spokojnie, wszystko sie w swoim czasie wyjaśni.....