106 - Sob 29 Wrz, 2007 mi jak zona kupowala w aso lwa na maske placila cos kolo 150...
cena wysoka za to bardzo ladnie zapakowany.Anonymous - Sob 29 Wrz, 2007 wnastepnym tyg mam ciut wolnego czasu i zajme sie tematem naklejek rallye i zobaczymy co z tego wyjdzie
napis to no problem, a i "mazy" da sie ogarnac
ale dziekuje za rozwiniecie tematu Michał - Sob 29 Wrz, 2007 hola hola przyjacielu.
SLOWO MAZY jest copyrigth dla PRAWDZIWYCH MAZÓW !!
Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 o znalazłem jeszcze cos takiego
CHRZANEK taka chcesz? ktore i ile chcesz wogole jak bede robił?
bo takie sa ciut za obszerne wg mnie
CHRZANEK - Pon 01 Paź, 2007 Marcel: Powiem Ci że napisy 106rallye to pikuś.
Ja chce taki design na swojego 106 (to co jest na masce i blotnikach/drzwiach.
Oczywiście bez napisu "procar"
Jesteś w stanie coś takiego stworzyć ???
Zajebongo
(Patrz jakie ladne felgi, a tobie sie nie podobają )Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 czyli chcesz tylko takie ?
ile sztuk?
polll - Pon 01 Paź, 2007 wiecie co ja tez bym sie pisal na 2 kpl naklejek do 106 uda sie jeszcze ?CHRZANEK - Pon 01 Paź, 2007 No nie wiem
2 duże na boki + 1 mniejsza na maske ???
Pojęcia nie mam.106 - Pon 01 Paź, 2007 ile €?CHRZANEK - Pon 01 Paź, 2007 Nie wiem... może Marcel za ostro nas nie skosi Anonymous - Pon 01 Paź, 2007 w tym tyg. sie z tym ogarne, tylko potrzebuje wymiary na drzwi i maske
zrobie najlpierw sobie, a jak wam sie bedzie podobac to sie wykona, mnóstwo $$$ nie bedzie kosztowac zapewnie wiec spokojnie, ja na "kolegach" nie zarabiam :556:Michał - Wto 02 Paź, 2007 ja wam to zrobie za darmo ...
pozatym, co do wymiarów.
wezcie zdjecie z boku rejlaka.
zobaczcie ile ma klamka. A pozniej ile "klamek" mają te naklejki .. kurwa ... jestescie durniami, a ja jestem mega inteligentemAnonymous - Wto 02 Paź, 2007
Michał napisał/a:
.
.. motyla noga ... jestescie durniami, a ja jestem mega inteligentem
i dlatego jestes czerwony polll - Wto 02 Paź, 2007 czyli kombinujecie takie naklejki jak ta wersja procar ? czy takie normalne jak kazde 106 rallye mialo ?CHRZANEK - Wto 02 Paź, 2007 Mnie sie podoba ten bialy z procaru...
Ale dostosuje sie do większości.