Rudello - Wto 02 Paź, 2007 a mozesz mi wyslac jak wygladaj tylne szybki przyciemnione folia bo wczoraj nie zdazylem zerknac...
czasami wychodzi taki jasny pasek miedzy linia przyciemnionej szyby fabrycznie (na krawedziach) a folia..
tak jak tutaj206 Gti - Wto 02 Paź, 2007
JIMEK napisał/a:
Ja mam z tylu fabrycznie (p i e c o w o) zrobione i pasuje mi taki czarny pas zwlaszcza do czarnego auta.
No widzisz .. a jak wychodze zazlożenia ze albo przyciemniemy wszystkie .... albo zadnej ..
JIMEK napisał/a:
zalezy co jest w twoim stylu nie zawsze to jest fajne
Zgadzam sie ... ale twierdze tyle ze auto z przyciemnionymi szybami troszke wygląda lepiej...Anonymous - Wto 02 Paź, 2007
206 Gti napisał/a:
JIMEK napisał/a:
Ja mam z tylu fabrycznie (p i e c o w o) zrobione i pasuje mi taki czarny pas zwlaszcza do czarnego auta.
No widzisz .. a jak wychodze zazlożenia ze albo przyciemniemy wszystkie .... albo zadnej ..
JIMEK napisał/a:
zalezy co jest w twoim stylu nie zawsze to jest fajne
Zgadzam sie ... ale twierdze tyle ze auto z przyciemnionymi szybami troszke wygląda lepiej...
zgodze sie z Adamem
Rudello wszystko zalezy od szyby - w ibizie akurat jest tak brzydko :563:Rudello - Wto 02 Paź, 2007 myslalem ze to zalezy od sposobu i materialow.
206 Gti, a jak jest u nas?206 Gti - Wto 02 Paź, 2007
Rudello napisał/a:
206 Gti, a jak jest u nas?
Tak:
Markowa Folia zapomniałem nazwy .... 35%. Pozatym ja zrobiłem wszystkie szyby tak samo moim zdaniem tak wyglda najlepiej ....
Gosc robi idealnie ... Jedziesz na tzw. dociśniecie .. i nie ma śladu w Ibizie jest nieładnie.Maciek - Wto 02 Paź, 2007 ale ładne ktoś zrobił zdjęcie Greg - Śro 03 Paź, 2007 Wszystkie szyby? Przednią tez? Jak się z tym jeździ? Anonymous - Śro 03 Paź, 2007
Greg napisał/a:
Wszystkie szyby? Przednią tez? Jak się z tym jeździ?
robisz sobie takie 2 paski mniej wiecej 2 cm grubości i 10cm szerokości i jazda do przodu - ciut jak w ruskim czołgi 206 Gti - Śro 03 Paź, 2007
Greg napisał/a:
Wszystkie szyby? Przednią tez? Jak się z tym jeździ?
Tak i okulary tez dorzucielem gosc w gratisie mi zrobił:)!!! :564:
tak wyszło:
Folia tez 35%
CHRZANEK - Śro 03 Paź, 2007 Adam: Twój Pug wogóle wygląda bardzo ladnie, ale powiedz mi czy nie masz problemów ze "smerfami" ???
Czy na razie Cie jeszcze nie haltneli ???
Ja też chce zciemnić szybki (w czarnym aucie to chyba podstawa) ale sam tyl mi sie nie podoba, chyba zrobie calośc ale taka delikatniejszą folią niz u Ciebie np 15%
Mam nadzieje że sa i takie folie...Anonymous - Śro 03 Paź, 2007 CHRZANEK powiem tobie kochaniutki tak
w kazdym aucie jakie mialem do tej pory oprócz VW - narazie, AX i 106-narazie mialem sciemnione wszystkie szybki (oprócz przedniej zeby ktos nie pomyslał ja greg), przewaznie były to auta ciut głosniejsze i lekko szybkie, czesto z 1 fotele no max 2-ma, szyby zawsze przciemnione 45-55% tył 20-35% przód i ani raz w trakcie kontroli zadnej sie nie przyczepił, no raz jak mialem w Astrze 70% tył i 50% przód - ale było motyla gira za ciemno wtedy Greg - Śro 03 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
wszystkie szybki (oprócz przedniej zeby ktos nie pomyslał ja greg)
Jeżeli się mówi wszystkie, to wszystkie, to oczywiste. Nie rozumiem aluzji. Jak powiesz, że zjadłeś wszystkie kanapki, to chyba znaczy że wszystkie, a nie że dwie zostawiłeś. :DDDDAnonymous - Śro 03 Paź, 2007 greg bez obrazy, ale co trzeba byc za idiota zeby przyciemnisc przednia szybe, ciut logiki kolego
i pelen chillout 206 Gti - Śro 03 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Adam: Twój Pug wogóle wygląda bardzo ladnie, ale powiedz mi czy nie masz problemów ze "smerfami" ???
Czy na razie Cie jeszcze nie haltneli ???
Nie nie mam żądnych problemów. Ale od czasu sciemnienia nie miałeł kontroli...ale ja ma delikatnie przyciemnione nie sądze zeby były problemy.
W kazdym razie polecam. Przyjemniej sie jedzi w słoneczne dni taki pólmrok w autku panuje ...Mick - Śro 03 Paź, 2007 u Daniela o którym pisał Adam najpierw ja przyciemniłem sobie swoje sexo,
zdjeliśmy przyciemnienie które było do tej pory z tyłu... było za cienme... i przyciemniliśmy"wszystkie" bez przedniej.
Teraz wyglada znacznie lepiej, przednie boczne są delikatnie przyciemione a tyle boczne i tylna ciut bardziej. Adama folia jest pomiędzy moją przednią a moją tylną... dała niezły efekt na wszystkich szybkach...
koszt przyciemnienia u Daniela 5 szyb to 350 - 400...