* Polska Partia Pracy - 53%
* Samoobrona RP - 53%
* Prawo i Sprawiedliwość - 53%
* Lewica i Demokraci - 53%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 48%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 38%k-mart - Czw 11 Paź, 2007 Lewica i Demokraci - 80% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Polska Partia Pracy - 75%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 70%
* Samoobrona RP - 70%
* Platforma Obywatelska - 55%
* Prawo i Sprawiedliwość - 40%
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 35%Bad-i - Czw 11 Paź, 2007 Em dlaczego zamknales tamten temat ??BaRtO_206GT - Czw 11 Paź, 2007 * PO 70%
* LID 70%
* Samoobrona 65%
* Polska Partia Pracy 65%
* PSL 60%
* LPR 45%
* PiS 40%
Jakies z dupy te wyniki, ale jedno jest pewne na kaczki nie zaglosuje nawet jakby mi placili.M - Czw 11 Paź, 2007
Bad-i napisał/a:
Em dlaczego zamknales tamten temat ??
Bo zazwyczaj tematy polityczne koncza sie (nie wiem czy juz byles wtedy w klubie czy nie) wieksza lub mniejsza awanturą i chce tego uniknąć, do tego ustalalismy ze to nie miejsce na polityke.Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 a jestem zdania ze trzeba by było wybic conajmniej ze 2-3 pokolenia tych palancików uprawaijacych polityke bo mamy coraz to lepszych cwaniaczków - same głaby pchaja sie do tej polityki .... az wstyd sie przyznac,ze głosowałem w wyborach na prezydenta warszawy tych 6 lat temu (chyba jakos tak) na kaczora tfu tfu ....
obecnie strach sie bac co bedzie po tych wyborach , ktorzy nie wygrali tyo i tak bedzie burdel .... w 1 turze zawsze głosowałem na Korwina Mikke, ale ten sie tez zeszmacił i startuje pod plandeka LPRu motyla noga, poza tym roszady w tych pseudo partiach sa niesamowite - kazdy chyba grał juz z kazdym i w tych samych lub róznych zespolach ....
nigdy w zyciu nie glosowałem na "komunistów" ale oddaje głos w tych wyborach na Grubaska z LiDu a co, morda z niego jest wielka ale wykształcona, zarobiona juz i ma poczucie humoru, w poprzednich wyborach oczywiscie Tusk i PO, ale tym razem bedzie Rysio Kalisz .....Bad-i - Czw 11 Paź, 2007
eM napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Bo zazwyczaj tematy polityczne koncza sie (nie wiem czy juz byles wtedy w klubie czy nie) wieksza lub mniejsza awanturą i chce tego uniknąć, do tego ustalalismy ze to nie miejsce na polityke.
chyba ze tak, myslalem ze w klubie mamy samych kulturalnych. Ale skoro byly awantury i takie ustalenia to dziekuje za wyjasnienie i nie mam wiecej pytan.KonradMK - Czw 11 Paź, 2007 nie było awantur. niektórzy z nas zdają się mieć skrajne poglądy i gotową odpowiedź na każde pytanie, stąd wynikały niemiłe sytuacjegaugan - Czw 11 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
ale tym razem bedzie Rysio Kalisz .....
:580:Anonymous - Czw 11 Paź, 2007
eM napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Bo zazwyczaj tematy polityczne koncza sie (nie wiem czy juz byles wtedy w klubie czy nie) wieksza lub mniejsza awanturą i chce tego uniknąć, do tego ustalalismy ze to nie miejsce na polityke.
eM daj nam chociaz odpowiedziec w ankiecie
BEZ KOMANTARZY - tutaj sobie pogadamy M - Czw 11 Paź, 2007 Moje 0,03zl
Twoje poglądy najbardziej zgadzają się z programem:
Prawo i Sprawiedliwość - 73% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
* Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 68%
* Samoobrona RP - 63%
* Polskie Stronnictwo Ludowe - 48%
* Polska Partia Pracy - 43%
* Lewica i Demokraci - 38%
* Platforma Obywatelska - 38%KonradMK - Czw 11 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
ale tym razem bedzie Rysio Kalisz .....
:580:
nie kumam tego gościa (Kalisz), nie ma tygodnia żeby jego grubej mordy nie było w TV. to taka maskotka TVP S.A. - on zawsze coś wie, zawsze ma minę na niepogodę.Anonymous - Czw 11 Paź, 2007 Lewica i Demokraci - 65% zbieżnych odpowiedzi
Pozostałe partie:
Polska Partia Pracy - 60%
Polskie Stronnictwo Ludowe - 55%
Samoobrona RP - 55%
Platforma Obywatelska - 55%
Liga Prawicy Rzeczpospolitej - 45%
Prawo i Sprawiedliwość - 40%Anonymous - Czw 11 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
nie kumam tego gościa (Kalisz), nie ma tygodnia żeby jego grubej mordy nie było w TV. to taka maskotka TVP S.A. - on zawsze coś wie, zawsze ma minę na niepogodę.
moze tak, moze nie, ale ewentualnie jest maskotka TVNu M - Czw 11 Paź, 2007 Kalisz to taki tłusty pączuś zawsze usmiechniety i ma haka na kazdego hehehehe
Jeszcze polukrować go