HH.ORG na Torze - Barto vs grzech i Freeman i Jimek
FreeMan - Nie 14 Paź, 2007 no coz, fakt jest faktem. Dostalem 2 razy i szczere mowiac nie wiem czemu...
3 bieg Bartka miazdzy....
Reasumując: jestem rozczarowany.k-mart - Nie 14 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Jak oglądalem filnik jak smyra sport Morgana, to myślałem że nie ma bata na ClioSporta...
No ja to samo sobie myslalem :551:
Wooooow, ale ten pug musi latac :562:
Szkoda ze nie ma zadnych filmikow Marek23 - Nie 14 Paź, 2007
Cytat:
Reasumując: jestem rozczarowany.
Misiek, Twój Sport waży 1130 kg, plus różnica między wami w wadze daję, że Barto ma 200kg mniej. Nie ma cudów. To tak jak ja tą Megane sklepałem. Jedź na hamownię w końcu, a w przyszłym tyg jestem w Wawie i pomogę Ci odchudzić auto :564:k-mart - Nie 14 Paź, 2007 A jaka roznica miedzy Saxoman vs. Grzech???dzik - Nie 14 Paź, 2007 Zdziwiony tez jestem, bo filmie widzialem ze II-ke zamykales bardzo szybko.Anonymous - Nie 14 Paź, 2007
FreeMan napisał/a:
no coz, fakt jest faktem. Dostalem 2 razy i szczere mowiac nie wiem czemu...
3 bieg Bartka miazdzy....
Reasumując: jestem rozczarowany.
Free kg to WIEEEELKA zaleta, nie raz sie o tym przekonałem wywalajac ok 40-50kg z auta urwałem ok 0,25 - 0,3 sekundy na 400m !!! a to jest jakies 1,5długości auta typu civic 4gen !!!!Marek23 - Nie 14 Paź, 2007 Jimek,napisz cos...dzik - Nie 14 Paź, 2007 Mi Barto mowil ze raz dostal raz rowno BaRtO_206GT - Nie 14 Paź, 2007 Nie nie nie nie !!! Juz opisuje potyczki z Jimkiem!!
Pierwsza jazda pod sinusem:
Dostaje od Jimka tyle ze moj przod jest na wysokosci jego tylnego blotnika
Pierwsza jazda na ulicy:
Jimus wyskakuje na granicy falstartu tuz przed zielonym, ja zasypiam i na 2-ce odpuszczam bo to nie ma sensu. Jimek z przodu.
Starcie nr 2 pod siekierkowskim:
Startuje minimalnie wczesniej i wyskakuje do przodu, na 2 Jimek mega szybko sie do mnie zbliza ale.. wbijam 3 i Jimek mnie nie wyprzedza idziemy rowno!! na 3 wale w odcine i odpuszczam bo jada samochody przed nami, Jimek odjechal. Ten wyscig uwazam ze bylo rowno. :564:
Jimuś tak bylo? Dostalem 2 razy i raz bylo rowno, zgodzisz sie ze mna?CHRZANEK - Nie 14 Paź, 2007 Jimek czyta i sie śmieje (uśmiecha)
Wie że wszyscy patrzą na Niego z nadzieją
Freeman: Wywalamy wszystko co nie jest potrzebne do tego żeby auto jechalo !!!
Niestety.
Radio też
A swoją drogą i tak uważam że najszybszym autem N/A w sprincie powinien być CTR...BaRtO_206GT - Nie 14 Paź, 2007 szkoda ze za 3-cim starciem jechaly samochody, jakbysmy pociagneli dalej to mysle ze Jimek by mi odjechal!Anonymous - Nie 14 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
A swoją drogą i tak uważam że najszybszym autem N/A w sprincie powinien być CTR...
do czasu kiedy nie poznałem was byłem tego samego zdania i nabrałem WIELKIEGO szacunku dla Francuzów Marek23 - Nie 14 Paź, 2007 Ja wale,gratki dla Barto... Pytanie do mąrdych... Jak to mozliwe, 166 koni przy 7000, przy 5300 ma mniej koni niż moje Clio(mam więcej momentu niż on przy tych obrotach).
Freeman ma dolot, wałek i kolektor, ja tego nie mam. Czyli masa? Bo cóż innego...
Przy ilu Ci się 3 kończy Barto?
CHRZANEK napisał/a:
A swoją drogą i tak uważam że najszybszym autem N/A w sprincie powinien być CTR...
Na 400m? Ciężko ziom... Megana R26 też mnie miała klepnąć, a do 200 była dość za mną.dzik - Pon 15 Paź, 2007 Dobrze Marek kombinujesz. Sredniej mocy Barto ma mniej, swoja droga ciekawe jak wyglada obecnie wykres Clio. Masa na korzysc 206 no i mega dluga skrzynia w clio. Przy tej odcince FreeMan ma pewnie Vmaxa na III-ce zblizonego do IV-ki u innych.dzik - Pon 15 Paź, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Jak tak dalej zbrojenia pojda to Lenny jesi o nim mowa bedzie musial troche podlubac