HydePark - help wanted - ktoś z Mysłowic/Katowic lub okolicy
Anonymous - Śro 17 Paź, 2007
anjas napisał/a:
TypeR jest zajebisty, ale chyba trochę za bardzo hardcore'owy jak dla mnie... Tzn. dla mnie byłby OK, ale obawiam się, że moja Agnieszka mogłaby mieć z nim problemy a to ona ma docelowo, w przyszłym roku jeździć tym samochodem, a ja tylko "z doskoku".
nie nie nie .... CTR to naprawde swietne auto, milo sie prowadzi ładnie wyglada, przyjemny w srodku .... moze nie jest kobiecy, ale moze sie spodobac
CTS ma tragiczna skrzynie, bardzo nieprzyjemnie sie zmienia w nim biegi, słabe sprzegło, wg mnie jest brzydszy od CTR'a ....
Andrzeju proponuje jeszcze przemyslec ten temat i jednak wziac pod uwage również CTR'aanjas - Śro 17 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
Andrzeju proponuje jeszcze przemyslec ten temat i jednak wziac pod uwage również CTR'a
na razie mysle nad czyms jeszcze innym Niemy - Śro 17 Paź, 2007
anjas napisał/a:
na razie mysle nad czyms jeszcze innym
Clio sport nowka z salonu anjas - Śro 17 Paź, 2007
Niemy napisał/a:
Clio sport nowka z salonu
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... nie zapeszam... Niemy - Śro 17 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Niemy napisał/a:
Clio sport nowka z salonu
Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... nie zapeszam...
ale nie mamy tu kampanii politycznej i ciszy przedwyborczej Loko - Śro 17 Paź, 2007 Ostatnio czytałem ze wersja f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje Niemy - Śro 17 Paź, 2007
Loko napisał/a:
Ostatnio czytałem ze wersja f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje
to chyba nie byla F1 tylko CUP czy jakos tak :566:anjas - Śro 17 Paź, 2007
Loko napisał/a:
f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje
F1 rzeczywiście kosztuje 80 w promocji, ale chyba tylko w takim dziwnym, jaskrawym kolorze...Loko - Śro 17 Paź, 2007
Niemy napisał/a:
Loko napisał/a:
Ostatnio czytałem ze wersja f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje
to chyba nie byla F1 tylko CUP czy jakos tak :566:
F1, artykul jest w poprzednim wrc z tymi bajecznymi fotelamiiii Loko - Śro 17 Paź, 2007
anjas napisał/a:
Loko napisał/a:
f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje
F1 rzeczywiście kosztuje 80 w promocji, ale chyba tylko w takim dziwnym, jaskrawym kolorze...
Mnie sie podoba ten kolor, i nawet nalepki z f1 bym zostawil, a taka cliówka to naprawde fajna opcja za te pieniadze, tym bardziej biorac pod uwage to ze jest to limitowana seria, maja ja produkowac chyba tylko do swiat. anjas - Śro 17 Paź, 2007
Loko napisał/a:
Mnie sie podoba ten kolor, i nawet nalepki z f1 bym zostawil, a taka cliówka to naprawde fajna opcja za te pieniadze, tym bardziej biorac pod uwage to ze jest to limitowana seria, maja ja produkowac chyba tylko do swiat.
gdyby była tylko dla mnie to też bym się cieszył... ale ma nią jeździć moja żona... A dziewczynie średnio do twarzy w takim żółtym kolorze Loko - Śro 17 Paź, 2007 Kurde no jak dla mnie to wlasnie miód malina, kobieta w zólciutkiej cliowce z pazurem. anjas - Śro 17 Paź, 2007 ale chłopy się za bardzo oglądają Dariano - Czw 18 Paź, 2007 Ziom kup kobicie nowke swifta Sporta jest piękny.
A pamietam ze to auto i tobie sie podobało.