To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - help wanted - ktoś z Mysłowic/Katowic lub okolicy

Anonymous - Śro 17 Paź, 2007

anjas napisał/a:

TypeR jest zajebisty, ale chyba trochę za bardzo hardcore'owy jak dla mnie... Tzn. dla mnie byłby OK, ale obawiam się, że moja Agnieszka mogłaby mieć z nim problemy a to ona ma docelowo, w przyszłym roku jeździć tym samochodem, a ja tylko "z doskoku".

nie nie nie .... CTR to naprawde swietne auto, milo sie prowadzi ładnie wyglada, przyjemny w srodku .... moze nie jest kobiecy, ale moze sie spodobac :)

CTS ma tragiczna skrzynie, bardzo nieprzyjemnie sie zmienia w nim biegi, słabe sprzegło, wg mnie jest brzydszy od CTR'a ....

Andrzeju proponuje jeszcze przemyslec ten temat i jednak wziac pod uwage również CTR'a

anjas - Śro 17 Paź, 2007

Marcel 08 napisał/a:
Andrzeju proponuje jeszcze przemyslec ten temat i jednak wziac pod uwage również CTR'a

na razie mysle nad czyms jeszcze innym :)

Niemy - Śro 17 Paź, 2007

anjas napisał/a:
na razie mysle nad czyms jeszcze innym

Clio sport nowka z salonu :D

anjas - Śro 17 Paź, 2007

Niemy napisał/a:

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... nie zapeszam... :)

Niemy - Śro 17 Paź, 2007

anjas napisał/a:
Niemy napisał/a:

Nie potwierdzam, nie zaprzeczam... nie zapeszam... :)

ale nie mamy tu kampanii politycznej i ciszy przedwyborczej ;)

Loko - Śro 17 Paź, 2007

Ostatnio czytałem ze wersja f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje :D
Niemy - Śro 17 Paź, 2007

Loko napisał/a:
Ostatnio czytałem ze wersja f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje :D

to chyba nie byla F1 tylko CUP czy jakos tak :566:

anjas - Śro 17 Paź, 2007

Loko napisał/a:
f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje :D

F1 rzeczywiście kosztuje 80 w promocji, ale chyba tylko w takim dziwnym, jaskrawym kolorze...

Loko - Śro 17 Paź, 2007

Niemy napisał/a:
Loko napisał/a:

to chyba nie byla F1 tylko CUP czy jakos tak :566:

F1, artykul jest w poprzednim wrc :) z tymi bajecznymi fotelamiiii :)

Loko - Śro 17 Paź, 2007

anjas napisał/a:
Loko napisał/a:
f1 czyli jeszcze fajniejsza jest tańsza od zwykłego sporta i kosztuje dokładnie 80 kafli, akurat pasuje :D

F1 rzeczywiście kosztuje 80 w promocji, ale chyba tylko w takim dziwnym, jaskrawym kolorze...

Mnie sie podoba ten kolor, i nawet nalepki z f1 bym zostawil, a taka cliówka to naprawde fajna opcja za te pieniadze, tym bardziej biorac pod uwage to ze jest to limitowana seria, maja ja produkowac chyba tylko do swiat. :)

anjas - Śro 17 Paź, 2007

Loko napisał/a:
Mnie sie podoba ten kolor, i nawet nalepki z f1 bym zostawil, a taka cliówka to naprawde fajna opcja za te pieniadze, tym bardziej biorac pod uwage to ze jest to limitowana seria, maja ja produkowac chyba tylko do swiat. :)

gdyby była tylko dla mnie to też bym się cieszył... ale ma nią jeździć moja żona... A dziewczynie średnio do twarzy w takim żółtym kolorze ;)

Loko - Śro 17 Paź, 2007

Kurde no jak dla mnie to wlasnie miód malina, kobieta w zólciutkiej cliowce z pazurem. ;)
anjas - Śro 17 Paź, 2007

ale chłopy się za bardzo oglądają ;)
Dariano - Czw 18 Paź, 2007

Ziom kup kobicie nowke swifta Sporta jest piękny.
A pamietam ze to auto i tobie sie podobało.