dzik - Pią 19 Paź, 2007 Pisal do mnie ze ktos sie wylozyl pod Mariottem, nie wiedzial ze AX.Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 motyla noga jejku jejku ....
ziomowi nic sie nie stało .... naszczescie
musze poszukac wiadomosci chyba na TVP3 było, bo kolezanka wlasnie mi powiedziała ze widziała jakies auto w TV z Enjoy It kubas - Nie 21 Paź, 2007 ooo ja grubo przydzwonil.............................. :551: :550:OSKAR - Nie 21 Paź, 2007 lae lot
jak on to zrobil,ze tak skasowal AX-a?????
to wyglada naprawde ostro!!!!!!!!!Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 nie mam pojecia, ale fart, ze buda była zdrowa i był spiety pasami !!!!Greg - Nie 21 Paź, 2007 Na czymś się zawinął? Nie powiedział Ci, jak to przebiegło?
Matko - wygląda na niezłą jatkę... Anonymous - Nie 21 Paź, 2007 wjezdzał 80km/h na skrzyzowanie, slisko było, koleiny i łyse opony z tyłu ... poleciał jak na karuzeli 270stopni i skosił sygnalizator .... zablokował na 1godz centrum, przyjechało z 10 radiowozów, bo podali przez szczekaczki podobno,ze spadł z wiaduktu ... i dostał 6pkt i 500zł
i nic mu sie nie stało nic zupelnie, nawet nie drasniety .... pasy i kubeł i odrobina szczescia go "uratowały"
nie moge znalezc na TVP3 kuriera z wiadomosciami warszawskimi, bo podbno tam cos było o tym...Greg - Nie 21 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
wjezdzał 80km/h na skrzyzowanie, slisko było, koleiny i łyse opony z tyłu ... poleciał jak na karuzeli 270stopni i skosił sygnalizator .... zablokował na 1godz centrum, przyjechało z 10 radiowozów, bo podali przez szczekaczki podobno,ze spadł z wiaduktu ... i dostał 6pkt i 500zł
i nic mu sie nie stało nic zupelnie, nawet nie drasniety .... pasy i kubeł i odrobina szczescia go "uratowały"
To grubo poszedł... :549: Całe szczęście, że nic mu sie nie stało...
Marcel 08 napisał/a:
nie moge znalezc na TVP3 kuriera z wiadomosciami warszawskimi, bo podbno tam cos było o tym...
Również szukałem - nie ma. Pewnie pokazali w "Raporcie na gorąco" - to chyba dwóch kolesi na motocyklach jeździ. Nie ma tego w archiwach w internecie w ogóle.Loko - Nie 21 Paź, 2007 Trzeba było wiekszą tą nakleje enjoy it zrobic, dobra reklama na gwarantowaną adrenaline, czas w telewizju tani nie jest a tu za free Anonymous - Nie 21 Paź, 2007
Greg napisał/a:
Również szukałem - nie ma. Pewnie pokazali w "Raporcie na gorąco" - to chyba dwóch kolesi na motocyklach jeździ. Nie ma tego w archiwach w internecie w ogóle.
sprawdzałem i w raporcie na gorąco, ale nie ma :566: a był koleś na motocyklu ...
http://ww6.tvp.pl/Search?...x=30&image.y=11
moze dali w sobotę [20.10.2007] jakos bo na stronie jest tylko do 19.10.2007
Loko napisał/a:
Trzeba było wiekszą tą nakleje enjoy it zrobic, dobra reklama na gwarantowaną adrenaline, czas w telewizju tani nie jest a tu za free
kto wiedział :6:58:Michał - Nie 21 Paź, 2007 grubo leciał
dobrze, pełną bombą przez centrum saxorulez - Nie 21 Paź, 2007
Michał napisał/a:
dobrze, pełną bombą przez centrum
Michał nas też pokazali wtedy w Alejach.. bo przyjechał delikwent na motorku.
Widział to Przybyl w TVKonradMK - Pon 22 Paź, 2007 a tu fotka obrazująca sytuację - kiepska jakość bo mam lipny telefon (sorry że tak późno)
Anonymous - Pon 22 Paź, 2007 spoko kondziu nie ma tragedii , szkoda,ze nie zrobiles makro CHRZANEK - Pon 22 Paź, 2007 JA pierdole...
Pod Mariotem w środku dnia ...
Juz bardziej w centrum to można byla tylko zajebac w rotunde, albo wjechac do metro centrum...
Co za kocur z tego kolesia ...
Że jemu nic to dobrze, ale bardziej sie ciesze że nie zrobil krzywdy komus innemu.