Kamill - Pią 21 Cze, 2013 Czy ktoś będzie jechał z okolicy Wojkowic (obok Bytomia) do Warszawy, tak żeby zabrać drzwi samochodowe i ich nie poobijać, bo chcę je założyć bez malowania, a kurierem powiedzieli ze nie wyślą bo poobija na 100%.Sibu - Śro 01 Sty, 2014 Zmierza ktoś w najbliższym czasie z Wawy do Krakowa ? Potrzebowałbym pomoc w transporcie fotela kubełkowego.Bonczek - Sob 04 Sty, 2014 Śmiga ktoś może busem z Olsztyna do Warszawy? Muszę stół warsztatowy przewieźć - oczywiście również za opłatą.Sibu - Pon 10 Lut, 2014 Jest ktoś może z Suwałk bądź okolic ? Znalazłem sobie graty do samochodu, ale koleś chce żeby odebrać osobiście i nie chcę mu się wysłać.Święty - Pon 10 Lut, 2014 ty to zawsze znajdziesz... na końcu świat Bonczek - Wto 29 Kwi, 2014 Śmiga ktoś może od Geko do Warszawy w najbliższym czasie? dorzucę do wachy Niemy - Śro 30 Kwi, 2014 Jakartus GeKo - Śro 30 Kwi, 2014 Hie hie to i Rasputin by się pewnie dorzucił, bo też co nie co leży dla niego u mnie Niemy - Śro 30 Kwi, 2014 co to dokladnie i ile miejsca zajmuje bo Jaka na saksy przyjechal i trawe kosi wlasnie zeby zasluzyc na posilekM - Śro 30 Kwi, 2014 Zrób foto Rasputin - Śro 30 Kwi, 2014 Niech kosi a potem ładuje moje graty bo go na hambugsa więcej nie zaproszę Jakarti - Śro 30 Kwi, 2014 pisz co tam masz hambugsie to moze przywioze
z bonczkiem juz gadalemJakarti - Czw 01 Maj, 2014 gekon
wpadnij wieczorem i przywiez te graty bo my w sobote rano ok 6-7 wyjezdzamy do warszawy
zapakuj to prosze jakos do transportu zeby nie poniszczyc mych wysokojakosciowych skorek w aucie i zeby te graty nie porysowaly sie bo clio to nie transit i bedzie w chuk ciasnoGeKo - Czw 01 Maj, 2014 Rozmawialem z Bonczkiem wczoraj, już nieaktualne Także skórkom nic nie będzie.Bonczek - Czw 01 Maj, 2014 GeKo niestety za wolno pracuje, a narzeka ze sie rynek popsuł
Jakarti dzieki!