Loko - Czw 25 Paź, 2007 Honda poszla w centralna dupe, nie dosc ze nowy type r jest gorszy od starego to jeszcze diesla laduja niszczac opinie hardkorowych wiertarek.Loko - Czw 25 Paź, 2007
Vlodarsky napisał/a:
hahhaahahaha ale jazda wkońcu w LeMans zobaczcie jak sobie Diesel'e radzą...
Le mans juz pare razy bylo poruszane, tam diesle sobie radza bo maja za soba rgulamin, i zadsze tankowanie w 24 h sie jednak zwraca.
Ale juz w WTCC, bmw które jezdzi z regulaminowym docizeniem ze wzgledu na tylni naped, klepie seata diesla az milo bez balastu to juz wogole byla by masakra.M - Czw 25 Paź, 2007 1.Loko ja słyszałem calkiem inne opinie o nowym typerze
2.To dopiero jakaś tam informacja spod lady, mam nadzieje ze nigdy nie wyjdzie typer w dieslu bo to by była klęska tej linii.
Także Honda nigdzie nie poszła jeszcze Loko - Czw 25 Paź, 2007
eM napisał/a:
1.Loko ja słyszałem calkiem inne opinie o nowym typerze
2.To dopiero jakaś tam informacja spod lady, mam nadzieje ze nigdy nie wyjdzie typer w dieslu bo to by była klęska tej linii.
Także Honda nigdzie nie poszła jeszcze
Jakie slyszales opinie? Ja slyszalem ze nowy zlagodnial na maksa brakuje mu pazura, gorzej sie prowadzi od starego przez degradacje tylnego zawieszenia do bleki, jest wolniejszy w zakretach i na prostej bo przytyl o 100 kilo a koników nie bardzo przybylo.
Tak na podsumowanie w automaniaku maznas wyciagnal tasme klejaca i zalepil znaczek type r na tylnej klapie M - Czw 25 Paź, 2007
Loko napisał/a:
eM napisał/a:
1.Loko ja słyszałem calkiem inne opinie o nowym typerze
Także Honda nigdzie nie poszła jeszcze
Jakie slyszales opinie? Ja slyszalem ze nowy zlagodnial na maksa brakuje mu pazura, gorzej sie prowadzi od starego przez degradacje tylnego zawieszenia do bleki, jest wolniejszy w zakretach i na prostej bo przytyl o 100 kilo a koników nie bardzo przybylo.
Tak na podsumowanie w automaniaku maznas wyciagnal tasme klejaca i zalepil znaczek type r na tylnej klapie
Hmm automaniak? To jakiś żart?Michał - Czw 25 Paź, 2007 loko zawsze czytam twe posty z uwagą, ale z tym maznasem to dałeś ciała ...
on nie jest zadnym wyznacznikiem w kwesti znania sie na furach.
połowa forum sie lepiej zna od niego....
pozatym, AUTOMANIAK , tak myslałem ze bierzesz tą opinie wlasnie z tego SWIETNEGO programu. Jeszcze raz, kochany, błagam .... automaniak ??
padłem ze śmiechu Michał - Czw 25 Paź, 2007 o, maciek sie ze mną smieje M - Czw 25 Paź, 2007 Loko:
OWNED Michał - Czw 25 Paź, 2007 no i loko sie zawstydził i uciekl.
Lokuś, spoko. Nie denerwoj sie tylko poprostu taki mądry chłopak a tekie głupotki pisze
nieładnie ... 206 Gti - Czw 25 Paź, 2007
Loko napisał/a:
maznas wyciagnal tasme klejaca i zalepil znaczek type r na tylnej klapie
Denerwuje mnie ten Gośc.... Program Załosny.....
Dla mnie to ŻADEN autorytet.saxorulez - Czw 25 Paź, 2007 Proszę czerwoni szaleją.
Ja zgodze sie z Loko co do tego ze nowy CTR złagodniał.. moze nie jest dużo wolniejszy (jeśli jest wogóle) ale przez zupełnie inny zawias prowadzi się jakościowo słabiej (wieksza nerwowość tyłu, jak to przy belce bywa)Michał - Czw 25 Paź, 2007 hola hola
trzeba sie przejechać zeby tak stwierdzić !!saxorulez - Czw 25 Paź, 2007
Michał napisał/a:
hola hola
trzeba sie przejechać zeby tak stwierdzić !!
bazuej na wypowiedzi właściclea Hondy S2000 który jeżdził wieloma Hondami w tym EP9, EK9 oraz nowym Type Rem w wersj i Europejskiej oraz JapońskeijGOKART - Czw 25 Paź, 2007 no nic, teraz tylko czekamy na nowego prosiaka z dizlem...Anonymous - Czw 25 Paź, 2007 honda przekresla mit swojego k20
moze i fajnie jezdzic w typer dizlu , ale to jednak kiszka i to w wykonaniu hondy ktora zawsze stawiala na piedestale wiertarki
a co do nowego typera z k20 to widzialem chyba w 5th gear, jak porownywali oba i nowy ponoc jest szybszy na torze minimalnie