MotorSport - Rajd Polski w mistrzostwach świata 2009
Mick - Pią 26 Paź, 2007 a ja uważam że lepiej żeby rajd polski nie był w w mistrzostwach świata... z tego względu że niestety organizacja rajdów w polsce jest na BAAAARDZO niskim poziomie i będzie nam wstyd jak pokażą to na całym świecie...Marek23 - Pią 26 Paź, 2007 Kurna, pojadę ogladać na bank...Loko - Pią 26 Paź, 2007
qbus napisał/a:
STOP!!!!!
W tamtym roku Polska byla w wstepnym kalendarzu na 2008... wiec bez podniety... sytuacja dokladnie taka sama.
Troche jednak lepsza bo od 2009 wchodzi system rotacyjny wiec szanse dla polski znacznie wieksze.qbus - Pią 26 Paź, 2007 szymlorek :564: yea... z klasyczna spalona i moja ulubiona sienna na ktorej rozgrywany jest wyscig gorski, bylem tam w 2004 roku ogladajac przepiekna walke lecha z wariatami w oskach... byl wypas.
ja w przyszlym sezonie odpuszczam Polski... bylem rok temu, podniecony, drugi w zyciu po warszawskim rajd szutrowy na jakim bylem, pelen wypas, sezon obecny (w sumie juz zeszly) zero emocji, atrakcji jakby mniej... spoko, fajnie by bylo jakby byl w wrc, wtedy napewno sie tam wybiore, jednak nie wiem czemu na to nie licze.CHRZANEK - Sob 27 Paź, 2007 Panowie ja też pamętam rajd Polski na pięknych ziemiach kotliny klodzkiej, ale trzeba wlożyć lokalny patriotyzm do kielni i cieszyć sie że wogóle będziemy mieli rajd WRC...
Kotlina Kłodzka to zagłębie wszystkich klasycznych OSów - w pełni sie z tym zgadzam qbus - Sob 27 Paź, 2007 pod warunkiem ze w ogole bedziemy mieli...
nie jestem z kotliny klodzkiej ani okolic 106 - Pią 07 Gru, 2007 .. i bedziemy mieli WRC... :)
Światowa Rada Sportów Motorowych FIA zatwierdziła podczas dzisiejszego
posiedzenia kalendarz rajdowych mistrzostw świata na rok 2009. Wśród
dwunastu rund znalazł się także Rajd Polski. Światowa czołówka będzie
rywalizowała na szutrowych trasach wokół Mikołajek w dniach 26-29
czerwca 2009 roku.OSKAR - Pią 07 Gru, 2007 no i pieknie.
nepewno bedzie wyjazd hothach-owy Anonymous - Pią 07 Gru, 2007 fajowo
tylko gdzie oni się pomiszczą w okolicy mikolajek , jak już teraz z tym ciężko na MEk-mart - Sob 08 Gru, 2007 Ale sie ucieszylem jak o tym wczoraj uslyszalem.
A najlepsze, ze Kuchar i Kuzaj odchodza z rajdow, ich miejsca w Polskiej czolowce maja zajac R. Chrzanowski i M. Sasiadek. Misiek_lbn - Sob 08 Gru, 2007
k-mart napisał/a:
R. Chrzanowski
chrzanek ?? strick - Sob 08 Gru, 2007
k-mart napisał/a:
Ale sie ucieszylem jak o tym wczoraj uslyszalem.
A najlepsze, ze Kuchar i Kuzaj odchodza z rajdow, ich miejsca w Polskiej czolowce maja zajac R. Chrzanowski i M. Sasiadek.
Tak, tez to słyszałem, nawet chyba Hołek mówił ze to sa przyszli mistrzowie i to nie za 5 lat, a odrazu 106 - Sob 08 Gru, 2007 ...to juz wiem czemu gronholm zakonczyl kariere :D
heh wolal sie wycofac a przeciez przegrywac tez trzeba umiec :D :D :DCHRZANEK - Nie 09 Gru, 2007