Techniczne - Pomocy !! Renaul Clio 1.8 16V co robić ?
Stacho - Pią 26 Paź, 2007 Z tego colta gaz bym wypierniczył tyko bym dojechał do lublina,chciałbym clio bo nie duże autko szybko mozna sie po mieście przemieszczać wszędzie prawie ze wjedzie Misiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007 k-mart, dokładnie o tym clio mowa...
od Ciebie Anonymous - Pią 26 Paź, 2007
Stacho_16V napisał/a:
http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3641124 za 8 tys moze go oddać
super auto - POLECAM, jak ma cala bude to milion razy wolabym go od colta czy clio, szybkie, z szyberdachem, elektryka, szybkie - no dosc szybkie - robisz wydech, dolt i masz praktycznie gwarantowane +10PS robisz komplet z kolektorem i masz kolejne 5PS, wywalasz troszke srodka i auto jedzie szybiej o ok 2sekundy
niezle sie prowadzi.
sprawdzic czy nie sa zjezdzone synchronizatory w skrzyni, bo skrzynia do b16a1 trudna do dostania w dobrym stanie w rozsadnych pieniadzach.... czy nie slychac LMA kasowników VTECa - po prostu beda metaicznie postukiwac i oczywiscie buda, bo reszte mozna spokojnie w miare rozsadnie cenowo ogarnacStacho - Pią 26 Paź, 2007 takie clio własnie chce
no civic ten też nie głupi ale czy warto pchać się w IV gena ?Anonymous - Pią 26 Paź, 2007 jeszcze apropos EE9 !!
widac ze było walone przodem, bo nie ma seryjnej maski, lamp przednich, zderzaka i kierunków w zderzaku brak. przod jest od wersji d16z5 - szkoda.... bo ciezko znalezc graty na przód od EE9 - lampy np sa lzejsze o 1kg kazda i jednak kierunki i maska nadaja mu zadziornosci Anonymous - Pią 26 Paź, 2007
Stacho_16V napisał/a:
no civic ten też nie głupi ale czy warto pchać się w IV gena ?
mialem i bylem zadowolony klasyczna wirtarka bardzo chetna do modyfikacji , lekka buda niepozorna Stacho - Pią 26 Paź, 2007 nie jestem zwolenikiem "bed luków" bo mi się nie podobają zbytnio lekki uraz z ludzi przez ludzi ze wsi wszystkie e30,e36,golfy itp bed looki siara jak dla mnie,
musze pomyśleć czy kupic clio i je zrobic totalnie pod siebie prawie ze od podstaw
czy colt
czy civic
czy moze trafi się coś innego ?CHRZANEK - Pią 26 Paź, 2007 ta honda to taki klassssssssyk.
Sam silnik w dobrym stanie jest wart tyle co caly samochód,
Skrzynia ponoć juz są problemy
Auto dla entuzjasty i milośnika modelu ...
Niech sie wypowiedzą "hondziarze" czy warto czy nieAnonymous - Pią 26 Paź, 2007 sadze, ze jednak Honda bedzie TAŃSZA w utrzymaniu niz Clio 1.8 poza tym nie wiem jak tam z awaryjnoscia Clio, a Honde EE9 znam na wskroś k-mart - Pią 26 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
k-mart, dokładnie o tym clio mowa...
od Ciebie
tak.
Jak ja je kupilem mialo juz chyba 260'000km, ale dzialalo dobrze.Misiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007 teraz ma je koleś co nie ma nawet prawa jazdy, więc samochód więcej stoi niż jeździ
a wiesz może co to jest to r_sport
na zegarach ma nawet znaczek tego
bo ja szczerze nie mam pojęciaAnonymous - Pią 26 Paź, 2007 Temat postu: :0Z doswiadczenia!! mam w domu już 4 clio 16s hehe tak jakos sie uzbierało ale nie o to mi chodzi tylko tyle że mając przejechane w clio ponad 200 tys kilosów to sobie dodaj do każdego litra paliwa setke oleju tyle pobiera olej tez drogi chyba że zrobisz remont który jakimś cudem się powiedzie
16s jest troche tylko jak pisałem 91-92 na allegro i złom
p.s nie ma nie bitego 16s i williamsa w Polsce Misiek_lbn - Pią 26 Paź, 2007
s1600 napisał/a:
p.s nie ma nie bitego 16s i williamsa w Polsce
jest, k-mart coś o tym wie Janusz - Pią 26 Paź, 2007 A sunny GTi?? czasami zdarzają sie w cenie 8 tys... teraz akurat na allegro jest tylko ten:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C3380149k-mart - Pią 26 Paź, 2007
sharxhunter napisał/a:
a wiesz może co to jest to r_sport
Wiem, klient sam sobie to domalowal na liczydlo.
Znalem wlasciciela w CH, samochod jezdzil w jakis sprintach i wyscigach, na maxa upalany. Ilekrotnie bity, nie wiem. Moze go w koncu w PL poprawili by mial prosty przod.