Jest taka jedna droga w Zako, w zimie w razie obfitcyh opadów są ogromne bandy... Miejscowi często zamykają i upalają. Podobno jest kosmicznie, dowiem się coś więcej i można zorganizowac jakieś upalanieszymlorek - Wto 30 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
to by bylo niezapomniane przeżycie ...
Jest taka jedna droga w Zako, w zimie w razie obfitcyh opadów są ogromne bandy... Miejscowi często zamykają i upalają. Podobno jest kosmicznie, dowiem się coś więcej i można zorganizowac jakieś upalanie
Ktoś z Was nie potrzebuje na takie upalanie pilota, któremu po wejściu do samochodu namaluje się na twarzy wielki rogal i poza śmiesznym wygladem nie będzie pełnił żadnej roli ? Marek23 - Wto 30 Paź, 2007
szymlorek napisał/a:
Ktoś z Was nie potrzebuje na takie upalanie pilota, któremu po wejściu do samochodu namaluje się na twarzy wielki rogal i poza śmiesznym wygladem nie będzie pełnił żadnej roli ?
Lampka i bedziesz dyktował ziom... W takim układzie można oś uczynić. Zrobimy se opis i sio.szymlorek - Wto 30 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Ktoś z Was nie potrzebuje na takie upalanie pilota, któremu po wejściu do samochodu namaluje się na twarzy wielki rogal i poza śmiesznym wygladem nie będzie pełnił żadnej roli ?
Lampka i bedziesz dyktował ziom... W takim układzie można oś uczynić. Zrobimy se opis i sio.
A to by była ciekawa sprawa tymbardziej że w Zakopcu na sylwestra jeszcze nie byłem Anonymous - Wto 30 Paź, 2007
Marek23 napisał/a:
Jest taka jedna droga w Zako, w zimie w razie obfitcyh opadów są ogromne bandy... Miejscowi często zamykają i upalają. Podobno jest kosmicznie, dowiem się coś więcej i można zorganizowac jakieś upalanie
Mam kumpla w Zakopcu i wiem ,że chłopaki latają w kierunku Kościeliska.O zamykaniu raczej nie ma mowy ,bo jest to droga wojewódzka czyli podobny stres jak na Salmopolu .Niemy - Wto 30 Paź, 2007
p106rallye napisał/a:
droga wojewódzka czyli podobny stres jak na Salmopolu
tylko na salmopolu jak sa duze opady sniegu to zadne kapeluszniki sie ta nie pchaja bo sie boja Marek23 - Wto 30 Paź, 2007
p106rallye napisał/a:
podobny stres jak na Salmopolu
w zime tam często lokale zamykają drogę...BaRtO_206GT - Wto 30 Paź, 2007 Ja tez nie mam planow na sylwestra.. wiec jakbys ktos potrzebowal poczatkujacego pilota.. saxorulez - Wto 30 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
a ja mam takie pytanie, byl ktos kiedys w egipcie w sylwestra?
Ej chłopaki nikt nie był w Egipcie ? Kurde myślałem ze kilku z Was było na Bali i w Luizjanie oraz w NY i LA
Waluta lokalna tania wiec będziesz bawić się jak szejk. Polecam wzgóza Synaj poza fajerwerkami moze być "bombowo" jak lokalni radykałowie wysadzą hotelk-mart - Wto 30 Paź, 2007
saxorulez napisał/a:
gaugan napisał/a:
a ja mam takie pytanie, byl ktos kiedys w egipcie w sylwestra?
Ej chłopaki nikt nie był w Egipcie ? Kurde myślałem ze kilku z Was było na Bali i w Luizjanie oraz w NY i LA
Waluta lokalna tania wiec będziesz bawić się jak szejk. Polecam wzgóza Synaj poza fajerwerkami moze być "bombowo" jak lokalni radykałowie wysadzą hotel
szymlorek - Wto 30 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
Ja tez nie mam planow na sylwestra.. wiec jakbys ktos potrzebowal poczatkujacego pilota..
konkurencja...
Ładnie to tak ? ! :564:
saxorulez napisał/a:
muza w stylu habbibi
Link
BaRtO_206GT - Wto 30 Paź, 2007
szymlorek napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
Ja tez nie mam planow na sylwestra.. wiec jakbys ktos potrzebowal poczatkujacego pilota..
konkurencja...
Ładnie to tak ? ! :564:
Ssij :564:CHRZANEK - Wto 30 Paź, 2007 Nie wiem gdzie spędze sylwestra.
Raczej nie w zakopcu, ale fajnie by było świętować z ziomami/zboczuchami/upalaczami
Ja w zeszlym roku bylem w kotlinie klodzkiej (szkoda że Szymlora nie znalem wtedy) i żal poslady ściskał że nie mam bryczki...Anonymous - Wto 30 Paź, 2007
BaRtO_206GT napisał/a:
zdradzasz mnie g:hmm2
g:\\
g:o
g:fuckyou2
:evilbat:BaRtO_206GT - Wto 30 Paź, 2007
Marcel 08 napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a: