Rudello - Śro 07 Lis, 2007 coraz bardziej usmiecha mi sie gęba ze interesuje was ten temat.
tak jak mowielm dzis po 20 bede wiedział jak wyglada sytuacja u Lukasza. Dowiem sie od wolontariuszek zajmojacych sie jego marzeniem co u niego, bo narazie wiem ze jednak by wolal telefon komorkowy. Ale wolontariuszki mowia ze jest to raczej pragnienie niz marzenie. Wiec trzeba bedzie z nim porozmawiac i powiedziec ze mamy calą wesolą ekipe rajdowcow, samochody i może Hołka...
Do Hołka kontakt mam dobry, wiec mysle ze nie bedzie potrzeby ale dziekuje
Jak jednak postanowi ze przygody samochodowo-rajdowe to jego najwieksze marzenie to działamy a widze ze pomyslow i checi duzo. Super CHRZANEK - Śro 07 Lis, 2007 Mozna zrobic zrzutę na tel dla tego chlopca.
Nie mam w tej chwili za wiele $$$ ale 20pln moge przenaczyć.
x nas 20 = 400pln a to juz styknie na jakis pre-paid.
A zrobic spotkanie z nim i przewieźć go po bemowie mozna zrobić niezaleznie od tego.
Może sa jeszcze inne dzecii które lubią samochody i mialy by z tego jakąś odrobine radości w swoim nielatwym życiu ???The Mc - Śro 07 Lis, 2007 no Panowie to bardzo fajny pomysl. Mysle ze fajnie by bylo jakby mial jakas materialna pamiatke z takiego spotkania. Moze niekoniecznie kupowac mu jakas komorke ale koszulke klubowa czy cos..saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 Koszulka koniecznie.. jakaś limited edyszynanjas - Śro 07 Lis, 2007 Koszulka to fajny pomysł... Ale jak marzy o komórce to kupmy mu jakąś.
Moim zdaniem można wszystko połączyć - zabrać chłopca na Bemowo, przewieźć kilkoma fajnymi furami a na zakończenie dać mu prezenty - koszulkę i telefon.
Chrzanek dobrze mówi, jak się zrzucimy po 20 złotych to już będzie coś. A jak ktoś może dać więcej to niech da więcej.The Mc - Śro 07 Lis, 2007 W tiszert.com mozna zrobic 1 szt. z jakims napisaem dodatkowym ze Lukasza pozdrawia klub czy cos takiego
No jezeli bysmy kupili kom w aluminiowej obudowie to moge mu laserem wygrawerowac logo HH CHRZANEK - Śro 07 Lis, 2007 NO to chlopaki ...
Z Warszawy jesteście macie mozliwości.
Ja sie w razie czego doloze...Niemy - Śro 07 Lis, 2007 super pomysl, popieram z cala stanowczoscia
nalezy pomagac tym, ktorych los nie rozpieszcza
napewno dolacze sie datkiem!Rudello - Śro 07 Lis, 2007
anjas napisał/a:
Ale jak marzy o komórce to kupmy mu jakąś.
dzisiaj sie tego dowiem.
CHRZANEK napisał/a:
Mozna zrobic zrzutę na tel dla tego chlopca.
Nie mam w tej chwili za wiele $$$ ale 20pln moge przenaczyć.
x nas 20 = 400pln a to juz styknie na jakis pre-paid.
A zrobic spotkanie z nim i przewieźć go po bemowie mozna zrobić niezaleznie od tego.
tez tak mozemy. Zawsze przy spełnianiu marzenia jest oprawa, i nawet jakby to był telefon to super bylo by go wziac na bemowo pokazac, pojezdzic i na koniec pamiatkowy gifcik z hothatch. Bo kazdy marzyciel dostaje na koniec dyplom spelnionego marzenia z zdjeciem pamiatkowym. A sponsorzy dostaja dyplom podziekowania i logo ich trafia na strone pod spelnionym marzeniem.
Cytat:
Moze niekoniecznie kupowac mu jakas komorke ale koszulke klubowa czy cos..
jezeli powie ze to jest jego marzenie, to i tak szukamy sponsora na to marzenie, czy to bedziemy my - zalezy to od nas i chyba od tego jak to ma byc komorka (ostanio jeden marzyciel marzy o N95).
ALe tak jak pisze anjas mozemy zebrać część, zawsze bedzie latwiej znaleźć brakującą reszte.
Niewazne o czym Lukasz by marzył to zapisuje nas na zorganizowanie oprawy tego marzenia. WSZYSCY ZA?lenny - Śro 07 Lis, 2007 wpisuj, whatever it is... damy rade...saxorulez - Śro 07 Lis, 2007 tak jest! wszyscy zaDariano - Śro 07 Lis, 2007 Wchodze w tor26rulez - Śro 07 Lis, 2007 jezeli czas pozwoli to i ja bede. a na komorke moge dorzuci nawet jak czas nie pozwoli. jak cos to dajcie znac.206 Gti - Śro 07 Lis, 2007 Czekamy na marzenie Łukasza ... Zatem.kubas - Śro 07 Lis, 2007 Pewnie ze za !!!!