mi - Pon 26 Lis, 2007 dzięki bardzo za info, jeszcze na Stacha czekamStacho - Wto 27 Lis, 2007 Byłem dowiedziałem się ale nie mam dobrych wiadomości,moge mieć do załatwienia wszystkie seryjne amortyzatory do każdego modelu auta..
Ale mój kolega zasmucił mnie słowami iż Kayaby AGX nie ma w ofercie jego dostawca
więc się nie spisałem mi - Wto 27 Lis, 2007 dałeś ciała, nienawidzę Cię
Dzięki za próbę! Trza będzie kombinować coś gdzieś, dam radęrasta - Pią 07 Gru, 2007 Ja ze swojej strony mogę polecić Kayabe AGX, w porównaniu do Koni ma bardziej precyzyjną regulację. W dodatku przynajmniej w Focusie trzeba ściągać amory żeby zmienić ich twardość, a w Kayabie AGX nie ma takiej konieczności bo mamy pokrętło przy amorku. Co do trwałości to znam Foczkę, która zrobiła już sporo km w dodatku na 17" z niskim profilem i amory cały czas dają radę!
Dobrym źródłem są sprzedawcy na Allegro, wystarczy znaleźć takiego, który ma w ofercie Kayabe, niekoniecznie AGX. Najlepiej podpytać kilku bo różnica w cenie może być spora....mi - Pią 07 Gru, 2007 ok, dziękiLoko - Pią 07 Gru, 2007 O tutaj są zwykle dobre ceny:
www.sklepmoto.pl
KYB AGX
przód: 278.79 zł
tył: 250.91 zł
Cały komplet: 1059,40 zł
Maja też springi lesjoforsa, ale katalog nie podają ceny, wiec jak chcesz to musisz zadzwonić. Ta firma jest w Sosnowcu wiec odpadły by koszty przesyłki bo mógłbyś sobie podjechać.
No i podejżewam, ze na komplecie springi + amory można by coś jeszcze stargować mi - Pią 07 Gru, 2007 wiem, wiem, już patrzyłem u nich, ceny faktycznie mają zacne, coś u nich już brałem kiedyś (brembo maxy może?)Anonymous - Pon 07 Sty, 2008 nie wiem czy pomoge ale mam w Fieście KYB ultraSR + Eibach proKit od jakis 2 moze 3 lat i nie nażekam, co prawda robie niewiele km tym autem ale czasem dosć szybko, a ze jst to troche słabszy amorek od AGXa to sądze ze bedzie AGX sie sprawdzał. Kumpel ma w Civicu 5gen od ponad roku i jest zadowolony.
Niewiem jak z jego delikatnościabo moje auto lata po asfalcie
w drugim aucie mam Koni + H&R (spręzyna torowa nie progresywan) i jest kurw..... sko twardo, ale w zakręcie na asfalcie auto jedzie jak po szynach bez względu na prędkość.
Ja KYB bym polecał jesli auto ma nie być typową rajdówka, natomiast jesli nią ma byc to bym dołożył i kupił coś lepszego, żeby nie musieć kupować 2 razy.mi - Pon 07 Sty, 2008 fur z asfaltu raczej nie zjedzie, w każdym razie nie celowo, więc kyb zamawiam, na dodatek robię to dziś, bo ulter czeka, a nie założę go przy zawiasie, na którym przy każdym wjeździe do garażu słyszę hhhhhhhrrrrrrrrrszszszszszszMłody Papież - Pon 07 Sty, 2008 wiesz... na asfalcie mogą się bardziej wysilić
...no i włąśnie szczególnie jak czasami sie wyleci w plener
no nie pisz że zawsze zahaczasz... przecież przeważnie JESTEEEM TUUU mi - Pon 07 Sty, 2008 yeah - to fakt, czasem dżą łapie mję za zad i jedzie ku górze ile sił mi - Sob 02 Lut, 2008 Loko - masz pomuk, wziąłem w końcu z tego sklepumotu, dziś odebrałem komplet, jak się ogarnę zapodam zdjęcia w pympieLoko - Sob 02 Lut, 2008 Dziekować, fajnie ze sie przydało Anonymous - Wto 09 Wrz, 2008 Proste pytanie mam: AGX czy B6, i dlaczego?
Auto to 106 oczywiścieMłody Papież - Śro 10 Wrz, 2008 taniej AGX
praktyczniej B6