ale opisze jeszcze jeden , na wiertniczej w kierunku wilanowa po lewej stronie jest taki grill sushi czy cus, zarcie jak wszedzie tylko ze rybe grubo kroja co ja akurat lubie ceny porownywalne sam lokal bez klimatu, sredniawka ale blisko mam
pozdr
Och Sushi & Grill sie nazywa.
jeden z najstarszych sushibarow w W-wie.lenny - Pią 30 Lis, 2007
FreeMan napisał/a:
Och Sushi & Grill
o ssłłaaaabiutki!!!!Anonymous - Sob 01 Gru, 2007
lenny napisał/a:
Maguro na Wilczej ...
przyznam szczerze ze bylem wczoraj ..... i :
- sam wystroj BDB
- obsługa dost
- sushi dost+ (chyba trafilismy na słaby ryż ....) zupka dobra Anonymous - Pon 10 Gru, 2007 A czy ktoś był na sushi w restauracji przy Arkadii w Warszawie?? jestem ciekaw waszych spostrzeżeń. W innych knajpach tego typu nie byłem więc nie mam skali porównawczej.saxorulez - Pon 10 Gru, 2007 byłem 3 razy
bardzo ale to bardzo polecam
zupka miso.. potem jakiś set i jestem w niebie.
Obsługa trochę dziwna.. raz byli jacyś japońce, potem rozbawieni Polacy a na końcu wystraszenie tajowie nie mówiący po polskuAnonymous - Wto 11 Gru, 2007 Ja miałem tylko japonczyków, ceny mają tłuste ale micha rewelacja Bad-i - Pon 31 Gru, 2007
FreeMan napisał/a:
lenny napisał/a:
2 moje debeściaki:
Maguro na Wilczej i jedna taka w podwórku przy Nowym Świecie...
poprosimy linki....
mysle ze z ta przy Nowym Swiecie to Lennemu chodzilo o Besuto. Bylem tam dzisiaj na randce i jestem mega zadowolony. Jezeli ktos szczegolnie lubi maki to bardzo pozytywnie polecam. Mimo ze 99% chodze do sushi 77 to tutaj bardzo milo zaskoczylo mnie ich menu. Maki w kazdej postaci zaje......... - polecamBad-i - Śro 02 Sty, 2008 bylem dzisiaj ponownie w Besuto....... maki maja wyrabiste. Krewetki w tempurze na ostro spowodowaly ze nawet Radek Majdan mi sie podobal KonradMK - Śro 02 Sty, 2008 a ja dziś byłem na Barskiej
A żeby nie było OT to zamawiając pizze pomyliłem krewetki z oliwkami więc Radek Majdan nadal mi się nie podoba dzik - Nie 06 Sty, 2008 Ja ostatnio czesto chodze do 77 na polnej. Mam 50m od roboty i maja dosc przyzwoite zestawy "lunchowe" za 29PLN. Moze o cenach nie wypada mowic ale jesli ktos jada czesto moze sie to odbic na jego portfelu.
Bylem tez w sushizume na tarchominie, zamowilem zestaw tenshi. Maki ok, california maki z lososiem to mistrzostwo swiata. Minus knajpy to stosunek cena/lokal. Restauracja trudno ich nazwac.saxorulez - Nie 06 Sty, 2008 Hana Sushi w Arkadii,
w piątek spróbowałem tam chyba wszystkiego...
od maków, przez cali, maki z pieczonym łosiem , sashimi i inne dziwactwa..
nawet jakieś fusiony jedliśmy.
Knajpa jak dla mnie mistrzostwo...
Polecam.
Tylko warto zarezerwować stolik w głębi sali bo troche dmucha chłodem przez dzrwi Bad-i - Pon 07 Sty, 2008 skoro sam Mistrz tak mowi to trzeba sie wybrac nox - Wto 08 Sty, 2008 dostałem cynk ze warto odwiedzić lokal który mieści się w miejscu dawnej "prohibicji" na starym miescie tuz przy placu zamkowym.Bad-i - Wto 08 Sty, 2008 linka prosimysaxorulez - Wto 08 Sty, 2008 Nigdy więcej sushi w Promenadzie nad lodowiskiem..
wziąłem maki z pieczonym łososiem..
- ryż chyba uncle bens
- smak ogólny żaden
- sushi nori jakieś twarde/gumowate
- wyjątkowo małe
- najlepsze na koniec - rozpadało się