luzuj, musiałem... nikt mi się nie będzie panoszył po kuchni CHRZANEK - Sob 01 Gru, 2007 "każdy ma, to co chce
jeden więcej, drugi mniej
w życiu czasem trzeba wiedzieć
kiedy wstać a kiedy siedzieć"
Więc Rekin jeżeli chcesz sie pochwalić jakim¶ swoim specjałem to proszzzz
ale nie tu
Tu masz siedzieć k-mart - Sob 01 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
Quando tutti komponenti sono prego, la blacha procedere a la piecarnico.
Periodo di piecare - tridutti minutti a la 175 grado di celsjuzione.
buehehehehe
Kurwa Konrad ile Ty jarasz?????
Zajebiste!!!Jakarti - Sob 01 Gru, 2007 no Kondziu.. mozna by rzec, ze dales do pieca Anonymous - Nie 02 Gru, 2007 do kulturki to!!!! zajebiste (i teraz by sie przydala emotka z browarem)
juz mialem zakladac temat pichcenia!KonradMK - Pon 03 Gru, 2007 Jim, załóżmy k±cik o gotowaniu. wysłałem do Michała ale mnie zlał.Rudello - Pon 03 Gru, 2007
JIMEK napisał/a:
juz mialem zakladac temat pichcenia!
to do roboty, bo z kondziem mamy plany KonradMK - Pon 03 Gru, 2007 "ja i moi ludzie, tak samo jak ty i twoi ludzie, mamy plany..." Rudello - Pon 03 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
tak samo jak ty i twoi ludzie mamy
KonradMK - Pon 03 Gru, 2007
Rudello napisał/a:
KonradMK napisał/a:
tak samo jak ty i twoi ludzie mamy
że co? że MAMY ? Rudello - Pon 03 Gru, 2007 ludzie twojej Mamy koniec OTMichał - Pon 03 Gru, 2007 nie zlałem ale zapomniałem odpisać.
A to jest temat roku :DDDDDAnonymous - Wto 04 Gru, 2007 najlepsze sa tridutti minutti i merde puta instanto
wczoraj zanim moja luba miala zajecia z wloskiego przeczytalem jej cale
mistrzunio kondzio!KonradMK - Wto 04 Gru, 2007 dzięki choć ja włoskiego nie znam ani trochę, tyle co tam kiedy¶ z jak±¶ włoszk±... Anonymous - ¦ro 05 Gru, 2007 KOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONDZIU