PiTT - Czw 06 Gru, 2007 ok, ale i tak jesteście w mniejszości
staty gg są tak duże, że nawet bez Was 2 nikt nie marudzi KonradMK - Czw 06 Gru, 2007 bo ludzie to owce i wory. debile. a wy na tych debilach żerujecie. pasożyty Anonymous - Czw 06 Gru, 2007
słabiutka, nie przejdzie strick - Czw 06 Gru, 2007 A ja slyszałem ze Ci ludzie sprzedali 20% swoich udziałów za 3 miliony zł Janusz - Czw 06 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
jeden z moich kumpli z podstawówki ma focusa ph1 2,0zetec + turbo
oo to ciekawe:P jest kilka filmików w necie jak to lata Anonymous - Czw 06 Gru, 2007 Temat postu: Re: nasza-klasa
mikson napisał/a:
kurcze swietny pomysl mieli na biznes kolesie
Taki sam "pomysł" jak gadu-gadu, czyli bezczelna kopia istniejących
od dawna zagranicznych odpowiedników tyle że po polsku.
Ale fakt, że stronka fajna, zrobiła się popularna i znajduje się tam wielu znajomych z dawnych lat )dzik - Czw 06 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
podałeś cenę RC, powiedz chłopakom jakie są na to rabaty
Kiedys jak mialem duzo stycznosci z tym domem medialnym byla prosta baza accesowa.
Byly tam trzy ceny:
RC>oficjalna po rabatach dla klienta>faktyczna
A podobno tylko za prowizje kasowali LOLAnonymous - Pon 10 Gru, 2007 a mnie jakis leszcz przyatakował na n-k i sie okazało,ze to eM LOLCHRZANEK - Pon 10 Gru, 2007
Janusz napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
jeden z moich kumpli z podstawówki ma focusa ph1 2,0zetec + turbo
No i "mamy go" Rasta in HH.Orgstrick - Pon 10 Gru, 2007
Marcel 08 napisał/a:
a mnie jakis leszcz przyatakował na n-k i sie okazało,ze to eM
A potem ja Anonymous - Wto 11 Gru, 2007
KonradMK napisał/a:
tp://www.fotka.pl/profil/mirynda/
słabiutka, nie przejdzie
19 lat ! ha ha ha ha smieszne
wracajac do nasza-klasa -> w sumie fajnie jest znalezc ludzi spredze paru lat... na gronie nie zawsze jest taka mozliwosc, bo nie kazdy umieszcza swoje dane w profilu. a Tu? Tu trzeba je umiescic i przypisac sie do konkretnych klas --> mi sie podoba Anonymous - Śro 23 Sty, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=hnpGcxPNbrc
i zycze im powodzenia bo mieli pomysl !!!!
a tak by trafili do jakies firemki i pracowali z 5tys bruttoPiTT - Śro 23 Sty, 2008 Wg. badań Megapanel za m-c listopad mają:
3 253 250 unikalnych użytkowników
1 613 226 700 odsłon
jest to w ch@j dużo biorąc pod uwagę, że internautów jest 13 951 910KonradMK - Śro 23 Sty, 2008 widzę agenci reklamowi jak sępy czekają na okazję