KonradMK - Pią 03 Mar, 2006 hehesaxorulez - Sob 04 Mar, 2006 i tak ich objeżdzamy z palcem w popielniczce k-mart - Sob 04 Mar, 2006 dzisiaj sprzedaje swoja R19 16v, szkoda ze nigdy nie mialem mozliwosci zloic dupy innej 19-stce.... Przedwczoraj bmka 120i byla moja ofiara PiTT - Sob 04 Mar, 2006
saxorulez napisał/a:
i tak ich objeżdzamy z palcem w popielniczce
ciężko powiedzieć że WY, jak masz w swoją furę wsadzone drugie tyle co jest warta to pewnie objeżdzasz R19 z palcem tam gdzie sobie wsadzisz, ale biorąc pod uwagę auta z seryjnymi silnikami to jestem ciekaw jak by to wyglądało na ulicy
saxo ma dużą przewagę... jest lekkie, co prawda mocy nie ma za dużo bo np. w przypadku R19 16v i Clio 16v które miały po 135KM to różnica w osiągach wynosiła ok. 0.5s do 100km/h a wagowo różniły się pewnie grubo ponad 100-> kg.KonradMK - Sob 04 Mar, 2006 właśnie, takie gadanie jest bez sensu. jest takie uno 1.4 z turbiną które by to saxo wydymało sromotnie.Vlodarsky - Wto 07 Mar, 2006 qrde... chcialbym zobaczyc jak dwie 19-stki sie lapią na światlach... gratuluje i jednemu i drugiemuMichał - Wto 07 Mar, 2006
KonradMK napisał/a:
właśnie, takie gadanie jest bez sensu. jest takie uno 1.4 z turbiną które by to saxo wydymało sromotnie.
Ja za tym uno jechałem i jakos mnie nie wydymało.
Konrad, byłeś na spocie, moglismy sie przejechać. I tyle.
A gadanie twoje ze masz 2 tony w bagażniku jest smieszne bo ja mam 118 koni a ty amsz 135 w serii ok ?? Do tego ja ma skrzynie która waży 3 razy tyle co twoja butla z gazem, która podobno wazy 30 kilo a mozna ją podniesc jedną ręką.
Stary,prosze cie ...Michał - Wto 07 Mar, 2006 aha, ja tu nie mówie kto kogo wydyma, tylko z czystej ciekawosci chce sie sprawdzić, jak chodzi moje saxo i jak chodzi twoja 19stka.I tyle, jak nie chcesz sie scigac z łukaszem ( w sumie to nie wiem czemu ) to masz jeszcze na forum pare saxofonów.Poprstu przestań pierdolić i sie scignij .KonradMK - Wto 07 Mar, 2006
Michał napisał/a:
KonradMK napisał/a:
właśnie, takie gadanie jest bez sensu. jest takie uno 1.4 z turbiną które by to saxo wydymało sromotnie.
Ja za tym uno jechałem i jakos mnie nie wydymało.
za? to jednak...
Cytat:
Konrad, byłeś na spocie, moglismy sie przejechać. I tyle.
A gadanie twoje ze masz 2 tony w bagażniku jest smieszne bo ja mam 118 koni a ty amsz 135 w serii ok ?? Do tego ja ma skrzynie która waży 3 razy tyle co twoja butla z gazem, która podobno wazy 30 kilo a mozna ją podniesc jedną ręką.
Stary,prosze cie ...
ale ocb? czy ja mam coś do ciebie względnie saxo vts? tylko mówię że samochód nieseryjny to inna rozmowa. można się chwalić, zresztą sam się pałuję codziennie na myśl o 140 konnym saxo k-mart - Sob 29 Wrz, 2007 chyba jeden z najlepszych tematow w killach, chetnie do niego wracam przynajmniej raz na pol roku KonradMK - Pon 01 Paź, 2007 hehe, dla mnie jednak numero uno to: