kubas - Pią 04 Sty, 2008 jakbyscie chcieli taka jak ma loko to jestem w trakcie dogadywania wielkosci rabatu na te kiery przy wiekszym zamowieniu...Młody Papież - Pią 04 Sty, 2008 Kubas, nie załatwiaj znów rabatów, bo i ja bede musuiał wziąć ta kiere kubas - Pią 04 Sty, 2008 chlopcy moi mili ja przed kwietniem kiery nie lykne takze no panica. Ale rabat zalatwie i tak !! DeeS - Sob 05 Sty, 2008
nox napisał/a:
sparco monza to jest mistrz
yhymmm nice nice ;]saxorulez - Sob 05 Sty, 2008
kubas napisał/a:
jakbyscie chcieli taka jak ma loko to jestem w trakcie dogadywania wielkosci rabatu na te kiery przy wiekszym zamowieniu...
załatwiaj i zapytaj czy nie mają zamszu.
Ja bym brał tą tańszą chińską.. kończy mi sie budżet powoli....
najwyżej sprzedam jak się wzbogacę.mi - Sob 05 Sty, 2008
saxorulez napisał/a:
najwyżej sprzedam jak się wzbogacę.
z paszczy mję to wyjmłeśBaRtO_206GT - Sob 05 Sty, 2008
mi napisał/a:
saxorulez napisał/a:
najwyżej sprzedam jak się wzbogacę.
z paszczy mję to wyjmłeś
z paszczy to on Ci co innego wyjal LOLBad-i - Nie 06 Sty, 2008 i ponownie wepchniemi - Nie 06 Sty, 2008 sie żyje! Anonymous - Nie 06 Sty, 2008 a myslales o LICO ?? ja zamowilem zamsz odsadzenie 90 , 2 ramienna u Pawła z Traxu saxorulez - Pon 07 Sty, 2008 ile kosztuje LICO?mi - Pon 07 Sty, 2008 bez Licu! LOL
EDIT: Orientacyjnie: http://www.prince.com.pl/...85&modul=ofertasaxorulez - Pon 07 Sty, 2008 za 500 PLN to wole utwardzić zawias..
chyba mnie nie stać na orginał w tej chwilimi - Pon 07 Sty, 2008 czyli zostajemy przy chińszczyźnie, a jak!
Kubas - wiesz już coś?kubas - Pon 07 Sty, 2008 leca sobie troche... szukam dojscia do firmy bezposrednio ale narazie nie moge ustalic kto produkuje ta kierownice... jakby ktos cos wiedizal to walic walic do mnie !!