To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Na mazurach juz nie poszalejemy

Michał - Śro 09 Sty, 2008

u mnie w komorowie jedza 2 trabanty na mono wtrysku, 3 wartburgi na EL PI ŻI , i żuk ( chłopaki z pola mówią na niego żukolot, do poscigów ofroadowych )
r26rulez - Śro 09 Sty, 2008

Michał napisał/a:
u mnie w komorowie jedza 2 trabanty na mono wtrysku, 3 wartburgi na EL PI ŻI , i żuk ( chłopaki z pola mówią na niego żukolot, do poscigów ofroadowych )

klamiesz :D

Vlodarsky - Śro 09 Sty, 2008

powiem krótko... nie bedzie ich stać na paliwo...
Anonymous - Śro 09 Sty, 2008

a coś wczoraj w radju gadali , że pałki dostaną tajniackie meganki ale nie powiedzieli
ze 2.0T . Trzeba liczyć na znaną francuską awaryjność ;)

Niemy - Śro 09 Sty, 2008

oj panowie teraz nie dosc ze z paliwem nie maja zdnego problemu to niektorzy palkarze w miare juz ogarniaja takie sprzety. Co z tego ze nie skreca, ale odejscie na prostej ma dobre, do tego wszyscy im sie z drogi usuwaja, czesto takimi Vectrami motory juz dojezdzaja....
zle sie dzieje :/

OSKAR - Śro 09 Sty, 2008

czy ja wiem czy zle ??
zalezy jak kto na to patrzy. bo jak ktos naprawde przegina i robi sobie slalom na jedno pasmowej na mazurskich drogach, n azatloczonej ulicy to chyba nie jest do konca rozsadne.

kazdy lubi sie poganiac i pobacic samochod, ja tez. ale czasami widac, ze ktos poprostu przegina palke.

KonradMK - Śro 09 Sty, 2008

Loko napisał/a:
Uu ale ktoś się może nieźle przejechać, jak przeleci koło niego meganka sport,

jak przejedzie powyżej dopuszczalnej prędkości to Dzik ją nagra i będzie sprawa ;)

Loko - Śro 09 Sty, 2008

KonradMK napisał/a:
Loko napisał/a:
Uu ale ktoś się może nieźle przejechać, jak przeleci koło niego meganka sport,

jak przejedzie powyżej dopuszczalnej prędkości to Dzik ją nagra i będzie sprawa ;)

No właśnie jak to jest, bo radar z tyłu teoretycznie jest do niczego nie przydatny, bo policja musiała by pierwsza złamać przepisy, a chyba tak nie może być?

KonradMK - Śro 09 Sty, 2008

niekoniecznie, mogą sobie jechać powoli np 40 km/h a ty ich doganiasz jadąc 120 km/h i już masz przejebane :D
CHRZANEK - Śro 09 Sty, 2008

Powiem wam że umiejetności grup pościgowych są doskonalone, i raczej nie otrzymuja tych samochodów zwykle "krawężniki" z drogówki którzy do tej pory jeździli "borewiczami"...
Trzeba sie bać... albo wolniej jeździć :D :D :D

Bad-i - Śro 09 Sty, 2008

moze niech Marek23 tam pojedzie sie po lesie poganiac ;)
gaugan - Śro 09 Sty, 2008

ostatnio w znakomitym programie publicystycznym UWAGA PIRAT, panowie na obwodnicy gdanskiej octavia 1.6 w gazniku lecieli za srebrna polowka, kolo gladko krecil 190. jak go zatrzymali, koles mowi, ze 2xturbo 270KM :O
Niemy - Śro 09 Sty, 2008

OSKAR napisał/a:
czy ja wiem czy zle ??
zalezy jak kto na to patrzy. bo jak ktos naprawde przegina i robi sobie slalom na jedno pasmowej na mazurskich drogach, n azatloczonej ulicy to chyba nie jest do konca rozsadne.

kazdy lubi sie poganiac i pobacic samochod, ja tez. ale czasami widac, ze ktos poprostu przegina palke.

nie o to mi chodzilo, a o to ze u nas jest wiele bzdurnych ograniczen predkosci na ktorych tylko grasuja takie palkarskie fury z wideorejestratorami i pokazuja bardzo drogie produkcje z udzialem nas samych

Marek23 - Pią 11 Sty, 2008

Teraz dopiero skumałem, policja dostała Meganki Sport... Nieźle, ale głowa do góry, to i tak nic nie zmienia. W dzień i tak się nie da pałom uciec. A w nocy zdeterminowany kierownik w seryjnym vtsie na krętej drodze mówi psom do widzenia.
106 - Czw 17 Sty, 2008

za onet.pl

"Olsztyński kierowca rajdowy Zbigniew Staniszewski szkolił policjantów z warmińsko-
mazurskiej drogówki. Chodzi o to, by funkcjonariusze umieli w pełni wykorzystać nowo
zakupione policyjne sportowe samochody w pościgach za drogowymi piratami.

Jak poinformowała Izabela Niedźwiedzka z olsztyńskiej policji, pomysł skorzystania
z doświadczeń kierowcy rajdowego wyszedł od funkcjonariuszy, ponieważ nowe
samochody mają parametry techniczne podobne do tych, jakie mają auta startujące
w rajdach. Pod maską kryją ponaddwustukonne silniki."

nawet mi sie podoba ich podejscie do tematu :)
ciekawe co bylo w programie takiego szkolenia..... :D