Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] kolektor dolotowy do Peugeota
106 - Czw 10 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
chrzanek, to z szyberdachem nie polatam ??
z zaspawanym TAK :D
OSKAR napisał/a:
no i czy 8v ma homo ??
wlasnie nie bardzo.... :/
najwyzej nie bedziesz otwieral na BK maski - powiesz ze masz tam prototypowe
rozwiazania jeszcze nie opatentowane, boisz zeby nikt ich nie skopiowal, moze
sie nie zorientuja :]OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 no tos minie pocieszyl
to jak to w koncu jest z tym 8v ??
bo peugeot 1.6 8v ma homo, a saxo z praktycznie takim samym silnikiem juz nie ??
nie kumam i na niecie tyz nic nie moge znalezc. <wkurw>Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 Ości to chcesz kolektor
jedziesz po prostu KJSy zbierasz pkt - spzrzedajesz saxo kupujesz odemnie puga ja wsiadam w cos szybszego potem ty sprzedajesz dalej i gra muzyka 106 - Czw 10 Sty, 2008 tu masz wszystko na ten temat
http://argent.fia.com/web...pdf?Openelement
najfajniejsze jest to ze np VTR nie ma za to 106 XN 954 ccm w A i N grupie ma :DAnonymous - Czw 10 Sty, 2008 Oskar myślałem ,że wiesz ,że twoje saxo nie ma homologacji.A z tą 106 1.0 to też mnie zawsze śmieszyło,ale może w jakimś kraju był puchar dla początkujących OSKAR - Czw 10 Sty, 2008 Szczerze nie wiedzialem o homologacji,bo sie tym nie interere jak kupowalem samochod i dopiero ostatnio zaczalem sie nad tym zastanawiac,po rozmowie z Lukaszem i innymi.
a tu dupa !! wkurwiony jestem i tyle.
Marcel ja biore jak Adas mnie zapewni, ze mi to zalozy bez problemowo.
Fuck, a juz sie zajaralem,ze w jednej klasie moze za rok bym smigal z (tym panem co ma taki samochod i bedzie na treningi do sochaczewa jezdzil ).
ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
bede łoił w KJS i zobaczymy co pozniej.
no zesz kurwa mac !! !! !!Anonymous - Czw 10 Sty, 2008 lukasz powiedział,ze pasuje plug and play - mam nawet wydrukowana instrukcje montazu - trzeba tylko zmienic linke gazu OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Dobra pogadamy.Jak faktem jest to,ze nie moge tym autem w PZ startowac, to robie go i tak po maxie tak jak twoj na kajtki i dla jeszcze wiekszego usmiechu na twazy OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Marcel, a dlaczego trzeba linke zmieniac ??
No i wogole to wszystko bedzie pasowalo ??
I co to niby za instrukcja ??Anonymous - Pią 11 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
Marcel, a dlaczego trzeba linke zmieniac ??
No i wogole to wszystko bedzie pasowalo ??
I co to niby za instrukcja ??
jakby cos mam to wydrukowane OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Spoko. Napewno sie przyda.
Tylko ja chyba sam tego nie ogarne, bom troszke w niewiedzy jest.ale zobaczymy.
Napewno poza linka, to jeszcze dolot trzeba przerobic.CHRZANEK - Pią 11 Sty, 2008 Oskar: Zrób sobie super 8V, i pobaw sie w Kjs-y.
A żeby bylo super to jestem pewien że potrzebujesz tego kolektora.
OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Chrzaniu wiem, ze potrzebuje.
DLATEGO JEST ZAKLEPANY !! !!
Tylko, wiesz nigdy czegos takiego nie robilem i nie znam sie na tym.Dlatego troszke mam obawy, ze znow samochod uziemie na dlugo, bo nie wiem czy to takie proste do ogarniecia jest.Anonymous - Pią 11 Sty, 2008
OSKAR napisał/a:
Chrzaniu wiem, ze potrzebuje.
DLATEGO JEST ZAKLEPANY !! !!
Tylko, wiesz nigdy czegos takiego nie robilem i nie znam sie na tym.Dlatego troszke mam obawy, ze znow samochod uziemie na dlugo, bo nie wiem czy to takie proste do ogarniecia jest.
wezmiemy lukasza jak wrocic z UK za wsiarz i sie zmontuje w garazu OSKAR - Pią 11 Sty, 2008 Trzymam cie za slowo !!
Że też ja sie zgadzam na takie experymenty na swoim samochodzie.