k-mart - Nie 13 Sty, 2008 buehehehe chyba sobie wydrukuje, powieksze i powiesze na scianie pierwszy post Dzika w tym temacie. Stary, nie wiem jak na to wpadles, ale pieknie Ci to wyszlo.
KonradMK - Nie 13 Sty, 2008
eM napisał/a:
I sądzę ze dopoki jednej nie bedziesz mial to po prostu tego nie bedziesz w stanie zrozumiec - tak jak ja.
to zupełnie jak z parówką w dupie
eM napisał/a:
I ciebie prosze o szacunek dla posiadaczy Hondy i mnie takze, i dla tych co maja nakretki swiecace i dla tych ktorzy robia auto na tor.
a szacunek do gejów?
sorry nie mogłem się powstrzymać jak zwykleBad-i - Nie 13 Sty, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Dariano napisał/a:
proponuje zamknąć temat po 10 stronach.
No to jeszcze chłopaki mogą co nieco popisać
Moim zdaniem w pewnych kwestiach eM i Dzik sa bardziej zawzięci niż Jacek Kurski, i taki jest efekt.
Po 60tce i tak obaj będą jeżdzili VW Passatem
odpitol sie od Passata BaRtO_206GT - Nie 13 Sty, 2008 heheheh wyslalem pierwszy post dzika mojemu kumplowi ktory swapuje teraz silnik do swojej hondy!! hehehee wkurzyl sie i oburzyl prawie tak jakby wszedl do kuchni a ja bym sie zabawial z jego stara na stole!! AH CI HONDZIARZE!!!!! ale mam polew k-mart - Nie 13 Sty, 2008 bez takich tematow bylo by troche nudno na forum....KonradMK - Nie 13 Sty, 2008 przykleić go! k-mart - Nie 13 Sty, 2008 o tym samym caly czas mysle kubas - Nie 13 Sty, 2008 dzika chyba najbardziej wkurzyl ten gadget
Anonymous - Nie 13 Sty, 2008
kubas napisał/a:
ten gadget
a co to korbka do szyby z vtec`em kubas - Nie 13 Sty, 2008 lepiej chlopie lepiej Maciek - Nie 13 Sty, 2008 uchwyt na kubek? kubas - Nie 13 Sty, 2008 ojjjjj zimno BaRtO_206GT - Nie 13 Sty, 2008 hak do holowania kubas - Nie 13 Sty, 2008 barto ziom !! Stf - Nie 13 Sty, 2008 Dziku odnoszę wrażenie że coś Cię mocno boli. Masz większe parcie na te Hondy niż sami Hondziarze.