strick - Pon 14 Sty, 2008 Dziwia mnie zawsze pytania o cene minimalna, jakas jest ustawiona, jak chce sie przekonac to niech licytuje KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 no też mi się wydaje że po to to jest i się za to jeszcze płacidzik - Pon 14 Sty, 2008 dla lekkim idiotyzmem jest ukryta cena minimalna swoja droga, licytujesz i kibel, ile jeszcze, taka gra na psyche, gosc podrzuca co 10PLN bo moze juz jest blisko, w koncu trafil i sie okazuje ze zdrowo przeplacil
aukcje powinny miec cene wywolawcza i na tym koniec
edit: swoja droga debili pelno, czasami ktos wystawi licytacje jakiejs mp3-ki lub innego badziewia na stronie glownej, cena dobija juz do 300PLN, jak sie zerknie w jego aukcje to ma jeszcze kilka sztuk, kup teraz po 150CHRZANEK - Pon 14 Sty, 2008 Ja sprzedaje za "kup teraz" - ludzie robią kup teraz i jest szybko sprawnie i na temat KonradMK - Pon 14 Sty, 2008
dzik napisał/a:
dla lekkim idiotyzmem jest ukryta cena minimalna swoja droga, licytujesz i kibel, ile jeszcze, taka gra na psyche, gosc podrzuca co 10PLN bo moze juz jest blisko, w koncu trafil i sie okazuje ze zdrowo przeplacil
nieprawda. jeśli osiągniesz cenę minimalną to taka zostanie wyświetlona przy twoim nicku. Chyba, że ktoś inny cię przebije powyżej minimalnej ale poniżej tego co dałeś.dzik - Pon 14 Sty, 2008 nie rozumiesz, czytaj co napisalem, wiem ze ukryta do momentu osiagniecia
jest juz 600 i nie osiagnieta, dorzuca tak 10 bo mysli ze blisko, w koncu jest 800 i ja osiagnal, cieszy sie a po chwili "k*k&&&, w sklepie 700"KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 no to jak ktoś jest debilem i daje więcej niż w sklepie to już jego problemstrick - Pon 14 Sty, 2008 Ciekawe kto kupuje na allegro zanim cene w sklepie sprawdzi KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 np ja, trudno żebym kupił drożej jak ma być taniejVlodarsky - Pon 14 Sty, 2008
KonradMK napisał/a:
no to jak ktoś jest debilem i daje więcej niż w sklepie to już jego problem
Życze Ci, żebyś się zapomniał... i sam tak zrobił.
To jest zagranie psychologiczne jak ten krem na grzyba co go zawsze kupujesz w TESCO - kupujesz ten który masz na wysokości oczu.KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 sorry nie mam takich odruchów, jestem wyjątkowo kiepskim konsumentemStacho - Pon 14 Sty, 2008 Kondziu takich przypadków miałem wiele,
pewien natręt uparł się że sprzedam mu rower wart 5 tys. zł za 1200zł i pisał mi non stop maile KonradMK - Pon 14 Sty, 2008 spotykając takich ludzi zastanawiam się poważnie nad usunięciem jakiegokolwiek śladu po mnie w necie - wiem, zajmie to z 10 lat ale da się w 99%, tylko trzeba ostro napierać.PiTT - Pon 14 Sty, 2008 oj tak, często trafiałem na dziwnych ludzi na allegro
typowe są maile jak się coś sprzedaje:
np. telefon wystawiony za 500zł. z wyraźną informacją - cena min. 500zł. nie sprzedaję poza aukcją
i maile tego typu:
daje 350 i kupuję od ręki poza aukcją
ludzie nie czytają opisów, to jest fakt - chyba tylko na obrazki patrząstrick - Pon 14 Sty, 2008 Ja wystawiłem kiedys telefon i napisałem ze długo lezał i nie wiem czy jest sprawny, mozliwe ze jak sie wymieni baterie bedzie działał.
Dostałem negatywa, a w nim "zawiodłes mnie, miałem nadzieje ze bedzie dział"