Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 ułłłłaaaaa.... Lećko trafiona ale fajne to tonox - Wto 15 Sty, 2008 dajcie znaka też bym się z wami zabrał kubas - Wto 15 Sty, 2008 sie wyklepie i bedzie jak nowka !! Dobre felgi ma !! A fotele sa w komplecie czy nie ?CHRZANEK - Wto 15 Sty, 2008 kubas: pozwole sobie w imieniu Bad-ego:
Sa fotele, sa pasy, jest ukad gaśniczy i wszystko co potrzeba.
Auto ma kmpl wyposażenie do PPZM.
Fajna klatka - bardzo mi sie podoba (choć tylne stopki mogly by byc zrobione tak jak u Marcelego (przelotowo dokadnie w miejscu montażu belki)
Dzwoniem do King-Konga chopaki sa w Katowicach i jada Pasiorem, bo w coupecie jest hak, ale nie ma instalki elektrycznej do przyczepy kubas - Wto 15 Sty, 2008 Czyli jednym slowem marcelowy merc nadaje sie tylko na taxe ?
No klatka jest naprawde fajna, fajnie ze fur jest bialy !! Pewnie bedzie jezdzil w barwach Hong Kong Housa strick - Wto 15 Sty, 2008 A tak Bad-i wyglada
Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 wyglądać wygląda fajnie czyli jak zwykle ale on się tam zmieścił ?!?!?!?!?!??!??? jak ?????strick - Wto 15 Sty, 2008 Jak sie popiesci, to sie wszystko zmiesci Maciek - Wto 15 Sty, 2008 Badi a ta której wkleiłeś foty?
Na hodze była ostatnio.
Ja myślę, ze Bad-i tam wsiadł zanim wspawali klatke KonradMK - Wto 15 Sty, 2008 Wygląda jak kingkong na ośle Michał - Wto 15 Sty, 2008
Maciek napisał/a:
Ja myślę, ze Bad-i tam wsiadł zanim wspawali klatke
uhuhuhuhuhuhuhu
jak wysiadał to klatke wymontowali, odcieli dach, zdjeli kiere Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 ale będziecie sp.ier.dalać na najbliższym spocie jak jeszcze tak pogadacie że hohoooooo !! Badi wpadnie w szał i nic wam nie pomoże kubas - Wto 15 Sty, 2008 Fajny pokrowiec na kierownice Ojj Marcelowi musi byc zimno glosno i super wygodnie strick - Wto 15 Sty, 2008 No było juz
Niedawno dzwonił ze juz dojechali