Jakie Mody ??Vlodarsky - Wto 15 Sty, 2008 To może teraz niech ktoś już wyrzuci ten temat
Jimmek wariacie OSKAR - Wto 15 Sty, 2008 Jimek ty zboczuhu Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 NICE , taki bodykit z kryptonitu pewnie jest niewykrywalny dla radarów Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 a przynajmniej strzela marchewawi?
tak na pol metra by sie przydaloGaydek - Wto 15 Sty, 2008 Bella machina .Stacho - Wto 15 Sty, 2008 Prawie jak Sharkowóz GOKART - Wto 15 Sty, 2008
Stacho_16V napisał/a:
Prawie jak Sharkowóz
prawie robi dużą różnicę...Michał - Wto 15 Sty, 2008 mikson, teraz marchewy nie w modzie.
Flamer kity które palą zderzaki są wicked !!Michał - Wto 15 Sty, 2008
aaaaaaaaaaaaa ZDERZAK MI PŁONIE !!Anonymous - Wto 15 Sty, 2008 o fuck piekielna moc w ziemskiej maszynie
to juz jest odpal nie z tej ziemirasta - Wto 15 Sty, 2008 Robi wrażenie,
Same bogate beje na tym forum qarwa, żeby takimi furami się rozbijać [shock]
k-mart napisał/a:
Piekny IDM, ale zderzaki rasty robia chyba wiekszy przeciag
(dla tych ktorzy nie rozumieja: Italian Domestic Market)
Od mojego zdrzaka to wara - żebyś tylko wiedział ile blachar już na niego poleciało k-mart - Śro 16 Sty, 2008 sorry Rasta, ale Twoj zderzak prowokuje do takich komentarzy.
Nie myslales o zderzakach i nadkolach od RS'a?rasta - Śro 16 Sty, 2008
k-mart napisał/a:
Nie myslales o zderzakach i nadkolach od RS'a?
Zerwoa dostępność na rynku wtórnym, a przedni błotnik od RS'a w ASO 1600 pln szt. mam dalej wymieniać, he?
Jakbym miał odłogiem leżące 10 koło to.... k-mart - Śro 16 Sty, 2008 w takim razie musisz kupic RS'a i zeswapowac swoj silnik do RS'owej budy, inaczej zielonym nie zostaniesz