Przem_106 - Pią 18 Sty, 2008 Prawdopodobnie na 99% na rajdzie Mazowieckim pojawi się topowa A-gr MG ZR po vice mistrzu Belgii w A7.
Auto jest już od kilku miesięcy w kraju, ale jest przerabiane, bo przyjechało jako Kit- Car.
Miało 4 trąbki i moc ok 220-230 KM. od 0 -100km/h ponniżej 5sek.
Z racji że w Polsce nie mozna jeździć Kit - Carami pow. 1600 debiut powinien nastąpić dopiero na Mazowieckim.
Podejżewam, że może to być dość duże zaskoczenie dla wszystkich, bo auto jest absolutnie TOP - sekwencja, top zawias, elektronika itp.
pozdrawiamBad-i - Pią 18 Sty, 2008
Przem_106 napisał/a:
Miało 4 trąbki i moc ok 220-230 KM. od 0 -100km/h ponniżej 5sek.
lubie takie dane Anonymous - Pią 18 Sty, 2008 no kraza opinie ze mg/rover lubi sie czasem podpsuc.. ale to tak jak francuz
Greg napisał/a:
hehe Szczególnie takie jedno czarne...
o ktorym mowisz? Rudello - Pią 18 Sty, 2008 lipton i greg.. Uspokoic mi sie tutaj! do ksiazek/pracy i dac sobie spokuj na klika dni. bo widze ze nie macie co robic. A po co bany(??)... no juz raz, 2CHRZANEK - Pią 18 Sty, 2008
Przem_106 napisał/a:
TOP - sekwencja
Jeżeli to nie będzie specyfikacja "kit-car" to obawiam się że i skrzyni będzie trzeba zmienić na zwykłą lub kłową.
Z tego co sie orientuje "sekwencje" były homologowane jedynie w kit-carach oraz wrc.r26rulez - Pią 18 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
Lipton bierz Mg.. daruj sobiei narazie Clio bo szukasz i szukasz.
Lipton- Rudella nie sluchaj
Sam cwaniaczek szuka Cliowki wiec na bank bedzie zniechecał Rudello - Pią 18 Sty, 2008 Michał.... nie lubie cie!! myslalem ze jestes po mojej stronie
P.S ja już znalazłem Greg - Sob 19 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
lipton i greg.. Uspokoic mi sie tutaj! do ksiazek/pracy i dac sobie spokuj na klika dni. bo widze ze nie macie co robic. A po co bany(??)... no juz raz, 2
LOOOOOOOL
Ja tez znalazlem. Anonymous - Sob 19 Sty, 2008
r26rulez napisał/a:
Sam cwaniaczek szuka Cliowki wiec na bank bedzie zniechecał
no ladne klocki...
Rudello napisał/a:
P.S ja już znalazłem
Greg napisał/a:
Ja tez znalazlem.
Ja tez znalazlem... Greg - Sob 19 Sty, 2008 Clio to złomy! Dajcie sobie spokój! Anonymous - Sob 19 Sty, 2008
r26rulez napisał/a:
Rudello napisał/a:
Lipton bierz Mg.. daruj sobiei narazie Clio bo szukasz i szukasz.
Sam cwaniaczek szuka Cliowki wiec na bank bedzie zniechecał
LACHON dostje i chyba jedna noga jest SZARY - wnosimy wniosek o degradacje
i wez kolegów szarych przede wszystkim lipton'a i greg'a po Kebab dla bartka r26rulez - Sob 19 Sty, 2008
Rudello napisał/a:
Michał.... nie lubie cie!! myslalem ze jestes po mojej stronie
P.S ja już znalazłem
a ja Cie cały czas lubie
Marcel 08 napisał/a:
LACHON dostje
kartki to moze dawac Michał on ma byc sedzia, a nie jakis tam marcelek
bo chodzi o pilke?? prawda Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 uuuu lachon widze,ze sie kolega rozbrykał .... chyba warto zmoczyc lekko główke
a michał moze dać odrazu Anonymous - Sob 19 Sty, 2008 lachon jest pipa i pimpa jak nie bylo to nie masaxorulez - Sob 19 Sty, 2008 rzekomo nie ma warunków do robienia zdjęć...
ja już go raz pogoniłem.